Prime Minister's Office
Prime Minister wishes CA’s on Chartered Accountant’s Day
01 JUL 2025 9:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today wished all Chartered Accountants on the occasion of Chartered Accountant’s day. Shri Modi emphasised that the precision and expertise of CA’s are essential for every organization.
Shri Modi posted on X:
"Wishing all Chartered Accountants a very happy CA Day! Their precision and expertise are essential for every organisation. By emphasising on compliance and transparency, they contribute to a healthy economy. Their role in nurturing successful corporations is also outstanding."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চার্তর একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা CAশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2025 9:34AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি চার্তর একাউন্তেন্তশিংগী নুমিৎনা লাকপদা চার্তর একাউন্তেন্ত পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ওর্গনাইজেসন খুদিংমক্কীদমক CAগী প্রিসিজন অমসুং এক্সপর্তিস অসি তঙাই ফদে।
Xতা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌখি:
"চার্তর একাউন্তেন্ত পুম্নমক্তা CA নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি! ওর্গনাইজেসন খুদিংমক্কীদমক CAগী প্রিসিজন অমসুং এক্সপর্তিস অসি তঙাই ফদে। কমপ্লায়েন্স অমসুং ত্রান্সপরেন্সীদা মীৎয়েং থমদুনা মখোয়না অফবা শেন্মীৎলোন অমা ওইহনবদা শরুক তম্লি। মায় পাক্লবা কোরপোরেসনশিং য়োকখৎপদা মখোয়গী থৌদাং অসিসু শীংথানীংঙাই ওই।"