Prime Minister's Office
English Translation of Prime Minister's remarks during acceptance of “The Officer of the Order of the Star of Ghana”
03 JUL 2025 7:06AM by PIB Delhi
I am deeply honoured to be conferred with Ghana’s national award, "The Officer of the Order of the Star of Ghana”, by the President.
I express my heartfelt gratitude to President Mahama, to the Government, and the people of Ghana. I humbly accept this honour on behalf of 140 crore Indians.
I dedicate this honour to the aspirations of our youth, their promising future, our rich cultural diversity and traditions, and the enduring historical bonds between India and Ghana.
DISCLAIMER - This is the approximate translation of Prime Minister's remarks. Original remarks were delivered in Hindi.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘দি ওফিসর ওফ দি ওর্দর ওফ দি স্তার ওফ ঘানা’ লৌবদা থমখিবা পি.এম.গী ৱারোল
03 JUL 2025 7:06AM by PIB Imphal
রাস্ত্রপতিনা ঘানাগী নেস্নেল এৱার্দ, দি ওফিসর ওফ দি ওর্দর ওফ দি স্তার ওফ ঘানা ঐঙোন্দা পীরকপা অসি য়াম্না চাউথোকচবা অমসুং ইকাই খুম্নবা ৱাফম অমনি।
ঐহাক্না রাস্ত্রপতি মহামা জী, ঘানাগী সরকার অমসুং ঘানাগী মীয়ামদা থমোয় শেংনা তৌবীমল খঙবা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না ভারত মচা করোর ১৪০গী মহুৎ শিন্দুনা ইকাই খুম্নবা অসি নোলুকপগা লোয়ননা লৌজরি।
ঐহাক্না ইকাই খুম্নবা অসি ঐখোয়গী নহারোলগী এস্পিরেসনশিং, মখোয়গী আশা লৈবা তুংলমচৎ, ঐখোয়গী ইনাক খুল্লবা কলচরেল দাইভর্সিতী অমসুং চৎনবীশিং, অমসুং ভারত অমসুং ঘানাগী মরক্তা লৈরিবা পুৱারী ওইরবা মরীশিংদা কত্থোকচরি।