Prime Minister's Office
Prime Minister presents replica of Ram Mandir and Holy Water to Trinidad & Tobago Prime Minister
04 JUL 2025 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi presented a replica of the Ram Mandir in Ayodhya to Prime Minister Kamla Persad-Bissessar during a dinner hosted in his honour. He also offered holy water from the Saryu River and from the Mahakumbh held in Prayagraj.
The Prime Minister posted on X;
"At the dinner hosted by Prime Minister Kamla Persad-Bissessar, I presented a replica of the Ram Mandir in Ayodhya and holy water from the Saryu river as well as from the Mahakumbh held in Prayagraj. They symbolise the deep cultural and spiritual bonds between India and Trinidad & Tobago."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোগী প্রধান মন্ত্রীদা রাম মন্দিরদা রাম মন্দিরগী রেপ্লিকা অমসুং হোলী ৱাতর খুদোল তমখ্রে
04 JUL 2025 8:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাকপু ইকাই খুম্নবা উৎপগী কৌখিবা চাকলেনগী থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রী কমলা পরসাদ-বিসেসারদা আয়োধ্যাগী রাম মন্ত্রীগী রেপ্লিকা অমা খুদোল তমখ্রে। মহাক্না সরয়ু তুরেলদগী অমসুং প্রয়াগরাজতা পাংথোকখিবা মহাকুম্ভদগী পুরকপা হোলী ৱাতরসু পীখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"প্রধান মন্ত্রী কমলা পরসাদ-বিসেসারনা কৌখিবা চাকলেন অদুদা ঐহাক্না আয়োধ্যাগী রাম মন্দিরগী রেপ্লিকা অমা অমসুং সরয়ু তুরেলদগী লোয়ননা প্রয়াগরাজতা পাংথোকখিবা মহাকুম্ভদগী পুরকখিবা হোলী ৱাতর খুদোল তমখি। মখোয়না ভারত অমসুং ত্রিনিদাদ অমসুং তোবেগোগী মরক্তা লৈরিবা অচেৎপা কলচরেল অমসুং স্পিরিচুএলগী মরীশিং অদু তাক্লি।"