Prime Minister's Office
Prime Minister meets winners of the Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz in Trinidad & Tobago
04 JUL 2025 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with youngsters Shankar Ramjattan, Nicholas Maraj and Vince Mahato, who are winners of the Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz in Trinidad & Tobago.
This Quiz has generated widespread participation across the world and deepened the connect of our diaspora with India, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X;
"Met youngsters Shankar Ramjattan, Nicholas Maraj and Vince Mahato, who are winners of the Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz in Trinidad & Tobago.
This Quiz has generated widespread participation across the world and deepened the connect of our diaspora with India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা ভারত কো জানিয়ে (নো ইন্দিয়া) ক্বিজকী ৱিন্নরশিংগা উনখ্রে
04 JUL 2025 9:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা ভারত কো জানিয়ে (নো ইন্দিয়া) ক্বিজকী ৱিন্নরশিং ওইখ্রবা নহারোল শঙ্কর রামজত্তন, নিকোলস মরাজ অমসুং ভিন্স মহাতোগা উনখ্রে।
ক্বিজ অসিদা মালেম শিনবা থুংবদগী পাং শন্না শরুক য়াখি অমসুং ভারতকা লোয়ননা ঐখোয়গী দাইস্পোরাগী মরী চেৎশিনহনখি, হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
"ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা ভারত কো জানিয়ে (নো ইন্দিয়া) ক্বিজকী ৱিন্নরশিং ওইখ্রবা নহারোল শঙ্কর রামজত্তন, নিকোলস মরাজ অমসুং ভিন্স মহাতোগা উনখ্রে।
ক্বিজ অসিদা মালেম শিনবা থুংবদগী পাং শন্না শরুক য়াখি অমসুং ভারতকা লোয়ননা ঐখোয়গী দাইস্পোরাগী মরী চেৎশিনহনখি "