Prime Minister's Office
Prime Minister meets winners of the Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz in Trinidad & Tobago
04 JUL 2025 9:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with youngsters Shankar Ramjattan, Nicholas Maraj and Vince Mahato, who are winners of the Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz in Trinidad & Tobago.
This Quiz has generated widespread participation across the world and deepened the connect of our diaspora with India, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X;
"Met youngsters Shankar Ramjattan, Nicholas Maraj and Vince Mahato, who are winners of the Bharat Ko Janiye (Know India) Quiz in Trinidad & Tobago.
This Quiz has generated widespread participation across the world and deepened the connect of our diaspora with India."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোত ভাৰতক জানক (Know India) কুইজৰ বিজয়ীসকলৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
04 JUL 2025 9:03AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোত ভাৰতক জানক (Know India) কুইজৰ বিজয়ী যুৱক শংকৰ ৰামজত্তন, নিকোলাছ মাৰাজ আৰু ভিন্স মাহাতোৰ সৈতে মিলিত হয়।
এই কুইজত সমগ্ৰ বিশ্বৰ যুৱ সমাজে ব্যাপকভাৱে অংশগ্ৰহণ কৰিছে আৰু এই কাৰ্য্যই ভাৰতৰ সৈতে আমাৰ প্ৰবাসীসকলৰ সংযোগক গভীৰ কৰি তুলিছে বুলি শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
"ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোত ভাৰতক জানক (Know India) কুইজৰ বিজয়ী যুৱক শংকৰ ৰামজত্তন, নিকোলাছ মাৰাজ আৰু ভিন্স মাহাতোৰ সৈতে মিলিত হওঁ।
এই কুইজত সমগ্ৰ বিশ্বৰ যুৱ সমাজে ব্যাপকভাৱে অংশগ্ৰহণ কৰিছে আৰু এই কাৰ্য্যই ভাৰতৰ সৈতে আমাৰ প্ৰবাসীসকলৰ সংযোগক গভীৰ কৰি তুলিছে।"