Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to General José de San Martín in Buenos Aires
06 JUL 2025 12:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid homage to General José de San Martín in Buenos Aires. Shri Modi said that General José de San Martín's life remains a symbol of patriotism and determination for the people of Argentina.
The Prime Minister said in a X post;
"Paid homage to General José de San Martín in Buenos Aires. His courage and leadership played a pivotal role in Argentina’s history. His life remains a symbol of patriotism and determination for the people of Argentina."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্যুনোস আইরেসতা প্রধান মন্ত্রীনা জেনেরেল জোস দে সান মার্তিনগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
06 JUL 2025 12:08AM by PIB Imphal
ব্যুনোস আইরেসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জেনেরেল জোস দে সান মার্তিনগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি জেনেরেল জোস দে সান মার্তিনগী পুন্সি অসি অর্জেন্তিনাগী মীয়ামগী মরৈবাক নুংশিবা অমসুং খাংবা কনবগী খুদম অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“ব্যুনোস আইরেসতা জেনেরেল জোস দে সান মার্তিনগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। অর্জেন্তিনাগী পুৱারিদা মহাক্কী থৌনা অমসুং লুচিংবগী গুন্না মরুওইবা থৌদাং অমা লৌখি। মহাক্কী পুন্সি অর্জেন্তিনাগী মীয়ামগী মরৈবাক নুংশিবা অমসুং খাংবা কনবগী খুদম অমনি”।