Prime Minister's Office
The sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) emphasise his commitment to righteousness: Prime Minister
06 JUL 2025 8:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that the sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) emphasise his commitment to righteousness. He inspires people to uphold truth in the face of adversity; Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
"The sacrifices made by Hazrat Imam Hussain (AS) emphasise his commitment to righteousness. He inspires people to uphold truth in the face of adversity."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ହଜରତ ଇମାମ ହୁସେନ (ଏଏସ) ଙ୍କ ବଳିଦାନ ତାଙ୍କ ଧାର୍ମିକତା ପ୍ରତି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଏ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 JUL 2025 8:10AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ହଜରତ ଇମାମ ହୁସେନ (ଏଏସ) ଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଦିଆଯାଇଥିବା ବଳିଦାନ ତାଙ୍କ ଧାର୍ମିକତା ପ୍ରତି ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଏ। ସେ ଆହୁରି ମଧ୍ୟ କହିଛନ୍ତି ଯେ ହଜରତ ଇମାମ ହୁସେନ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ପ୍ରତିକୂଳ ପରିସ୍ଥିତିରେ ସତ୍ୟତାକୁ ବଜାୟ ରଖିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରି କହିଛନ୍ତି;
"ହଜରତ ଇମାମ ହୁସେନ (ଏଏସ) ଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଦିଆଯାଇଥିବା ବଳିଦାନ ତାଙ୍କ ଧାର୍ମିକତା ମନୋଭାବର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦିଏ। ସେ ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରତିକୂଳ ପରିସ୍ଥିତିରେ ସତ୍ୟତାକୁ ବଜାୟ ରଖିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦିଅନ୍ତି।"