Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to His Holiness the Dalai Lama on his 90th birthday
06 JUL 2025 8:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi extended warm greetings to His Holiness the Dalai Lama on the occasion of his 90th birthday. Shri Modi said that His Holiness the Dalai Lama has been an enduring symbol of love, compassion, patience and moral discipline. His message has inspired respect and admiration across all faiths, Shri Modi further added.
In a message on X, the Prime Minister said;
"I join 1.4 billion Indians in extending our warmest wishes to His Holiness the Dalai Lama on his 90th birthday. He has been an enduring symbol of love, compassion, patience and moral discipline. His message has inspired respect and admiration across all faiths. We pray for his continued good health and long life.
@DalaiLama"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হোলিনেস দালাই লামাদা মহাক্কী ৯০শুবা মপোক কুমওনগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
06 JUL 2025 8:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস হোলিনেস দালাই লামাগী ৯০শুবা মপোক নুমিৎতা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি হিস হোলিনেস দালাই লামা অসি নুংশিবা, মীনুংশি চাউবা, অখাং কনবা অমসুং মোরেল দিসিপ্লিনগী লেংদ্রবা খুদম অমনি। মহাক্কী পাউজেল অসিনা ধর্মা পুম্নমক্তা ইকায় খুম্নবা অমসুং নুংশিবা পোকহল্লি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা ইখিবা মেসেস অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
"ঐহাক্না হিস হোলিনেস দালাই লামাগী ৯০শুবা মপোক নুমিৎতা ভারত মচা বিল্লিয়ন ১.৪গা লোয়ননা শরুক য়াদুনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। নুংশিবা, মীনুংশি চাউবা, অখাং কনবা অমসুং মোরেল দিসিপ্লিনগী লেংদ্রবা খুদম অমনি। মহাক্কী পাউজেল অসিনা ধর্মা পুম্নমক্তা ইকায় খুম্নবা অমসুং নুংশিবা পোকহল্লি। ঐখোয়না মহাক্না হকচাং ফনা লৈনবা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংনবগীদমক থৌনিজরি।
@DalaiLama"