Prime Minister's Office
PM welcomes Group Captain Shubhanshu Shukla on return to Earth from his historic mission to Space
15 JUL 2025 3:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister today extended a welcome to Group Captain Shubhanshu Shukla on his return to Earth from his landmark mission aboard the International Space Station. He remarked that as India’s first astronaut to have journeyed to the ISS, Group Captain Shukla’s achievement marks a defining moment in the nation’s space exploration journey.
In a post on X, he wrote:
“I join the nation in welcoming Group Captain Shubhanshu Shukla as he returns to Earth from his historic mission to Space. As India’s first astronaut to have visited International Space Station, he has inspired a billion dreams through his dedication, courage and pioneering spirit. It marks another milestone towards our own Human Space Flight Mission - Gaganyaan.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুৱারি ওইরবা মহাক্কী স্পেস খোঙচত্তগী পৃথিবী অসিদা হল্লকপদা গ্রুপ কেপ্তেন সুভান্সু সুক্লা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
15 JUL 2025 3:34PM by PIB Imphal
মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা ইন্তরনেসনেল স্পেস স্তেসন খোঙচত্তগী মহাক্না পৃথিবীদা হল্লকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রুপ কেপ্তেন সুভান্সু সুক্লা তরাম্না ওকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ইন্তরনেসনেল স্পেস স্তেসন্দা চৎপা ভারতকী অহানবা এষ্ট্রোনোত ওইনা গ্রুপ কেপ্তেন সুভান্সু সুক্লাগী মাইপাকপা অসি লৈবা অসিগী সুন্দ্রং থিজিন্নবা খোঙচত্ত মরুওইবা তাঞ্জ অমনি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পুৱারি ওইরবা মহাক্কী স্পেস খোঙচত্তগী পৃথিবী অসিদা হল্লকপদা গ্রুপ কেপ্তেন সুভান্সু সুক্লা তরাম্না ওকপদা লৈবাক মীয়ামগা লোয়ননা ঐ শরুক য়াজরি। ইন্তরনেসনেল স্পেস স্তেসন্দা চৎপা ভারতকী অহানবা এষ্ট্রোনোত ওইনা, মহাক্কী কৎথোকপা, থৌনা অমসুং মাংজিল থাবগী থৌনা অসিগী খুৎথাংদা মহাক্না মঙলান বিল্লিয়ন অমা ইথিল পীরে। খোঙচৎ অসি ঐখোয়গী মীওইবা য়াওবা স্পেসকী খোঙচৎ-গগনয়ানগী মাইকৈদা থাংজিনবা অতোপ্পা মাইপাকপা অমনি”।