Prime Minister's Office
PM hails India’s commitment and efforts towards building a green and sustainable future
15 JUL 2025 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed India’s commitment and efforts towards building a green and sustainable future.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, the Prime Minister said:
“This illustrates India’s commitment and efforts towards building a green and sustainable future.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না গ্রীন অমসুং সস্তেনেবল ওইবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবগী মাইকৈদা লৌরিবা ভারতকী ফিরেপ অমসুং লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংবু থাগৎখ্রে
15 JUL 2025 8:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গ্রীন অমসুং সস্তেনেবল ওইবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবগী মাইকৈদা লৌরিবা ভারতকী ফিরেপ অমসুং লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংবু থাগৎখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী প্রলহাদ জোশিনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“মসিনা গ্রীন অমসুং সস্তেনেবল ওইবা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবগী মাইকৈদা লৌরিবা ভারতকী ফিরেপ অমসুং লৌখৎলিবা খোঙথাংশিং উৎলি।”