Prime Minister's Office
PM shares an article commending the exceptional progress made by the state of Meghalaya
20 JUL 2025 4:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlights Meghalaya’s remarkable transformation driven by tourism, youth empowerment, women-led SHGs, initiatives like the PM Suryaghar Muft Bijli Yojana, the Vibrant Village Programme and more.
Responding to a post by Union Finance Minister Smt Nirmala Sitharaman on X, Shri Modi said:
“Union Finance Minister Smt. @nsitharaman highlights Meghalaya’s remarkable transformation driven by tourism, youth empowerment, women-led SHGs, initiatives like the PM Suryaghar Muft Bijli Yojana, the Vibrant Village Programme and more. With strong government support and vibrant community spirit, the state stands as a blueprint for a resilient and self-reliant India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মেঘালয় রাজ্যনা মশক থোক্না চাউখৎলকপা শিংথাবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
20 JUL 2025 4:39PM by PIB Imphal
তুরিজম, নহারোলশিংগী ফিবম ফগৎহনবা, নুপীশিংনা লুচিংবা সেল্ফ-হেল্প গ্রুপশিং, পি.এম সু্র্য়াঘর মুফ বিজলি য়োজনা অমসুং ভাইব্রেন্ত ভিলেজ প্রোগ্রাম অমসুং অতৈ থবকশিংনা লমজিংদুনা মেঘালয়গী শিংথাবা য়াবা অওনবশিং ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন ফাইনান্স মিনিস্তর শ্রীমতি নিরমালা সিতারমনগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তুরিজম, নহারোলশিংগী ফিবম ফগৎহনবা, নুপীশিংনা লুচিংবা সেল্ফ-হেল্প গ্রুপশিং, পি.এম সু্র্য়াঘর মুফ বিজলি য়োজনা অমসুং ভাইব্রেন্ত ভিলেজ প্রোগ্রাম অমসুং অতৈ থবকশিংনা লমজিংদুনা মেঘালয়গী শিংথাবা য়াবা অওনবশিং য়ুনিয়ন ফাইনান্স মিনিস্তর শ্রীমতি @nsitharaman না ফোঙদোকখ্রে। সরকারনা ফজনা মতেং পাংদুনা অমসুং মীয়াম থৱায় য়াওনা শরুক য়াদুনা, রাজ্য অসি অৱাবা মায়োক্নবা ঙম্বা অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ভারত অমগীদমক তমজনফম অমা ওইরে”।