Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary
23 JUL 2025 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary. "His role in India’s quest for freedom is deeply valued and motivates our youth to stand up for what is just, with courage and conviction", Shri Modi stated.
In a X post, the Prime Minister said;
“Tributes to Chandra Shekhar Azad on his birth anniversary. He epitomised unparalleled valour and grit. His role in India’s quest for freedom is deeply valued and motivates our youth to stand up for what is just, with courage and conviction."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চন্দ্র শেখর আজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
23 JUL 2025 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চন্দ্র শেখর আজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। “ভারতকী নীংতম্বা ফংনবা হোৎনখিবা অদুদা মহাক্কী থৌদাং অসি য়াম্না মমল লৈ অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংদা থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপকা লোয়ননা অচুম্বগীদমক লেপ্নবা ইথিল পীখি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
X কী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“চন্দ্র শেখর আজাদপু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি লম্বা লৈত্রবা থৌনা অমসুং অখাং কনবগী খুদমনি। ভারতকী নীংতম্বা ফংনবা হোৎনখিবা অদুদা মহাক্কী থৌদাং অসি য়াম্না মমল লৈ অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিংদা থৌনা অমসুং অচেৎপা ফিরেপকা লোয়ননা অচুম্বগীদমক লেপ্নবা ইথিল পীখি।”