Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Divya Deshmukh on becoming a Grandmaster
29 JUL 2025 6:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Divya Deshmukh on not only winning the 2025 FIDE Women’s World Cup but also becoming a Grandmaster."Her accomplishment will motivate many people and contribute to chess becoming even more popular among the youth”, Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"It’s been a phenomenal day for Indian Chess!
Divya Deshmukh has not only won the 2025 FIDE Women’s World Cup but also become a Grandmaster. Congratulations to her. Her accomplishment will motivate many people and contribute to chess becoming even more popular among the youth."
@DivyaDeshmukh05

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিব্যা দেশমুখনা গ্রান্দমাস্তর অমা ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
29 JUL 2025 6:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিব্যা দেশমুখনা 2025 FIDE ৱুমেন্স ৱার্ল্দ কপ লৌরকপা খক্তা নত্তনা গ্রান্দমাস্তর অমা ওইরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। “মহাক্কী মায়পাকপা অসিনা মীওই কয়াদা ইথিল পীরগনি অমসুং নহারোলশিংগী মরক্তা চেস অসি হেন্না পাম্নবা হেনগৎহনবদা শরুক তম্লগনি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌরদুনা হায়:
"ভারতকী চেসকীদমক মসি শীংথানীংঙাই ওইরবা নুমিৎ অমা ওইখি!
দিব্যা দেশমুখনা 2025 FIDE ৱুমেন্স ৱার্ল্দ কপ লৌরকপা খক্তা নত্তনা গ্রান্দমাস্তর অমসু ওইরক্লে। মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী মায়পাকপা অসিনা মীওই কয়াদা ইথিল পীরগনি অমসুং নহারোলশিংগী মরক্তা চেস অসি হেন্না পাম্নবা হেনগৎহনবদা শরুক তম্লগনি।"
@DivyaDeshmukh05