President's Secretariat
ENVOYS OF FOUR NATIONS PRESENT CREDENTIALS TO THE PRESIDENT OF INDIA
29 JUL 2025 2:05PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu accepted credentials from the Ambassadors/High Commissioners of Dominican Republic, Timor-Leste, Sri Lanka and Gabonese Republic at a ceremony held at Rashtrapati Bhavan today (July 29, 2025). Those who presented their credentials were:
1. H.E. Mr Francisco Manuel Compres Hernandez, Ambassador of the Dominican Republic
2. H.E. Mr Karlito Nunes, Ambassador of the Democratic Republic of Timor-Leste
3. H.E. Ms Pradeepa Mahishini Colonne, High Commissioner of the Democratic Socialist Republic of Sri Lanka
4. H.E. Mr Guy Rodrigue Dikayi, High Commissioner of the Gabonese Republic

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
লৈবাক মরিগী ওনভোইনা ভারতকী রাস্ত্রপতীদা ক্রিদেন্সিএলশিং খুদোল তমখ্রে
29 JUL 2025 2:05PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতী, শ্রীমতি দ্রৌপদী মুরমুনা দোমিনিকান রিপব্লিক, তিমোর লেস্ত, স্রি লঙ্গা, অমদি গবোনিজ রিপব্লিক্কী এমবেসেদর/হায় কম্মিস্নরশিংনা খুদোল তম্লকপা ক্রিদেন্সিএলশিং ঙসি (জুলাই ২৯, ২০২৫) দা রাস্ত্রপতি ভবন্দা পাঙথোকখিবা থৌরম অমদা হরাও তরাম্না লৌখ্রে। ক্রিদেন্সিএল খুদোল তম্লকখিবশিংদি:
. H.E. মিস্তর ফ্রান্সিস্কো মানুএল কোমপ্রেস হর্নান্দেজ, দোমিনিকান রিপব্লিক্কী এমবেসেদর
২. H.E. মিস্তর কার্লিতো ন্যুন্স, দিমোক্রেতিক রিপব্লিক ওফ তিমোর লেস্তকী এমবেসেদর
৩. H.E. মিস প্রদীপা মাহিসিনি কোলোন্নে, দিমোক্রেতিক সোসিএলিস্ত রিপব্লিক ওফ স্রি লঙ্কাগী হায় কম্মিস্নর
৪. H.E. মিস্তর গাই রোদ্রিগ দিকায়ি, গবোনিজ রিপব্লিক্কী হায় কম্মিস্নর