President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA TO VISIT WEST BENGAL AND JHARKHAND FROM JULY 30 TO AUGUST 1
29 JUL 2025 4:21PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu will visit West Bengal and Jharkhand from July 30 to August 1, 2025.
On July 30, the President will grace the first convocation ceremony of AIIMS, Kalyani in West Bengal.
On July 31, the President will grace the first convocation ceremony of AIIMS, Deoghar in Jharkhand.
On August 1, the President will grace the 45th convocation ceremony of IIT (Indian School of Mines), Dhanbad.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা জুলাই 30দগী ওগস্ত 1 ফাওবা ৱেস্ত বেঙ্গল অমসুং ঝারখন্দদা চৎকনি
29 JUL 2025 4:21PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুনা জুলাই 20দগী ওগস্ত 1, 2025 ফাওবা ৱেস্ত বেঙ্গল অমসুং ঝারখন্দদা চৎকনি।
জুলাই 30দা রাস্ত্রপতিনা ৱেস্ত বেঙ্গলগী কলয়ানিদা লৈবা AIIMSকী অহানবা কনভোকেসন সেরেমোনীদা শরুক য়াগনি।
জুলাই 31দা রাস্ত্রপতিনা ঝারখন্দগী দেবগরদা লৈবা AIIMSকী অহানবা কনভোকেসন সেরেমোনীদা শরুক য়াগনি।
ওগস্ত 1দা রাস্ত্রপতিনা ধনবাদতা লৈবা IIT (ইন্দিয়ন স্কুল ওফ মাইন্স)কী 45শুবা কনভোকেসন সেরেমোনীদা শরুক য়াগনি।