Prime Minister's Office
PM shares an article on PRS 2024, a Transformative Blueprint for Skill-Linked, Inclusive Education
30 JUL 2025 1:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today remarked that India is redefining its education system beyond enrollment to focus on real learning. Sharing an article, Shri Modi hailed the PRS 2024 which provides scientific insights into student progress and lays out a roadmap for evidence-based, district-level action to build an inclusive, skill-linked education ecosystem.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Jayant Chaudhury, the PMO India handle said:
“India is redefining its education system beyond enrollment to focus on real learning. In his latest reflection, Union Minister Shri @jayantrld discusses how PRS 2024 provides scientific insights into student progress and lays out a roadmap for evidence-based, district-level action to build an inclusive, skill-linked education ecosystem.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না PRS 2024, স্কিল-লিঙ্ক, ইনক্লুসিব এজুকেসনগীদমক অওনবা পুরক্কদবা ব্ল্যুপ্রিন্ত অমগী মতাংদা আর্তিকল শেয়র তৌখ্রে
30 JUL 2025 1:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হায়খি মদুদি ভারতনা তশেংবা মহৈ-মশিং তম্বদা মীৎয়েং থম্নবা এনরোলমেন্ত তৌবতা নত্তনা মাগী এজুকেসন সিস্তেম নৌনা মশক তাক্লি। আর্তিকল অমা শেয়র তৌরদুনা শ্রী মোদীনা মহৈরোয়গী প্রোগ্রেস্তা সাইন্তিফিক ইনসাইৎশিং পীরিবা অমসুং ইনক্লুসিব, স্কিল-লিঙ্ক এজুকেসন ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎনবা ইভিদেন্স-বেজ, দিস্ত্রিক্ত লেবেল এক্সন অমগীদমক রোদমেপ অমা পীরিবা, PRS 2024 অসি থাগৎখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জয়ন্ত চৌধুরীনা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা হায়:
“ভারতনা তশেংবা মহৈ-মশিং তম্বদা মীৎয়েং থম্নবা এনরোলমেন্ত তৌবতা নত্তনা মাগী এজুকেসন সিস্তেম নৌনা মশক তাক্লি। মহাক্কী অনৌবা ৱারোলদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী @jayantrldনা PRS 2024না করম্না মহৈরোয়গী প্রোগ্রেস্তা সাইন্তিফিক ইনসাইৎশিং পীবগে অমসুং ইনক্লুসিব, স্কিল-লিঙ্ক এজুকেসন ইকোসিস্তেম অমা শেমগৎনবা ইভিদেন্স-বেজ, দিস্ত্রিক্ত লেবেল এক্সন অমগীদমক রোদমেপ অমা পীবগে হায়বগী মতাংদা নৈনখি।”