Prime Minister's Office
Prime Minister Modi and UAE President His Highness Mohammed bin Zayed reaffirm commitment to deepen Comprehensive Strategic Partnership
31 JUL 2025 12:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi spoke yesterday with His Highness Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, President of the UAE, over the telephone.
The two leaders reaffirmed their mutual commitment to further strengthening the bilateral Comprehensive Strategic Partnership between India and the UAE. They positively assessed the remarkable progress made across various sectors of bilateral cooperation and laid emphasis on further developing and deepening collaboration for the shared benefit of the peoples of both countries.
His Highness Sheikh Mohamed warmly congratulated Prime Minister Narendra Modi on becoming the second longest-serving Prime Minister in India’s history, and wished him continued success in his service to the nation.
The Prime Minister thanked His Highness for his gracious wishes and the affection he expressed for the people of India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং UAEগী রাস্ত্রপতি হিস হায়নেস মোহম্মদ বিন জায়দনা কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ চেৎশিনহন্নবা ফিরেপ অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
31 JUL 2025 12:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং UAEগী রাস্ত্রপতি হিস হাইনেস শেখ মোহম্মদ বিন জায়দ অল নাহয়ানগা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ভারত অমসুং UAEগী মরক্তা লৈবাক অনিগী ওইবা কমপ্রিহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগীদমক মখোয়গী নাকল অনিগী ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোক্নখি। মখোয়না লৈবাক অনিগী ওইবা মতেং পীনবগী তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা চাউখৎপা উবা ফংলবা অদু পুক্নিং থৌগৎপা ওইনা য়েংশিনখি অমসুং লৈবাক অনিগী মীয়ামগী কান্ননবগীদমক কোল্লাবোরেসন অসি হেন্না হেনগৎহন্নবা অমসুং হেন্না চেৎশিলহনবদা মরুওইবা পীখি।
হিস হাইনেস শৈখ মোহম্মদনা ভারতকী পুৱারীদা খ্বাইদগী শাংনা থবক তৌখিবা অনিশুবা প্রধান মন্ত্রী ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীবু থম্মোয় শেংনা থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং মহাক্না লৈবাক অসিগীদমক মখা তানা থবক তৌবদা মায় পাকপা ওইরসনু হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হাইনেসতা মহাক্কী অফবা য়াইফ-পাউজেল অমসুং ভারতকী মীয়ামগীদমক মহাক্না উৎখিবা মীনুংশি অদুগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।