Prime Minister's Office
PM shares an article on how India is reshaping its industrial landscape with a strong focus on electric mobility, green technology and self-reliant manufacturing
02 AUG 2025 2:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how India is reshaping its industrial landscape with a strong focus on electric mobility, green technology and self-reliant manufacturing.
Responding to a post by Union Minister Shri H.D. Kumaraswamy on X, the Prime Minister said:
“Union Minister Shri @hd_kumaraswamy writes that India is reshaping its industrial landscape with a strong focus on electric mobility, green technology and self-reliant manufacturing. Targeted schemes and public-private partnerships are driving this transformation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইলেক্ত্রিক মোবিলিতি, গ্রিন তেক্নোলোজি অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা মেনুফেকচরিংদা অকনবা মীৎয়েং অমগা লোয়ননা কমদৌনা ভারতনা লৈবাক অসিগী উদ্যোগকী ফিবম অমুক হন্না শেমগৎপগে হায়না ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
02 AUG 2025 2:05PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইলেক্ত্রিক মোবিলিতি, গ্রিন তেক্নোলোজি অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা মেনুফেকচরিংদা অকনবা মীৎয়েং অমগা লোয়ননা কমদৌনা ভারতনা লৈবাক অসিগী উদ্যোগকী ফিবম অমুক হন্না শেমগৎপগে হায়না ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী ঐচ.দি কুমারশ্বামীগী পোষ্ট অমগী পাউখুম এক্সতা পীবদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইলেক্ত্রিক মোবিলিতি, গ্রিন তেক্নোলোজি অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা মেনুফেকচরিংদা অকনবা মীৎয়েং অমগা লোয়ননা ভারতনা লৈবাক অসিগী উদ্যোগকী ফিবম অমুক হন্না শেমগৎলি হায়না য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @hd_kumaraswamy না ইখ্রে। অওনবা অসি পুরকপদা পান্দম অমগী মখাদা পায়খৎপা স্কিমশিং অমসুং সরকার অমসুং লনাই পুন্না থবক তৌমিন্নবনা ইথিল পীরি”।