Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article about the continuous reforms and farmer-centric initiatives which have led to steady growth in the agricultural sector, aiming to build a Viksit Bharat by 2047
05 AUG 2025 12:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an an article about the continuous reforms and farmer-centric initiatives which have led to steady growth in the agricultural sector, aiming to build a Viksit Bharat by 2047.
Responding to the article written by Union Minister, Shri Shivraj Singh Chouhan, the Prime Minister said;
“Union Minister Shri @ChouhanShivraj explains about the continuous reforms and farmer-centric initiatives which have led to steady growth in the agricultural sector, aiming to build a Viksit Bharat by 2047.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা 2047 ফাওবদা ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা পান্দম থমদুনা লৌউ-শিংউগী লমদা লেপ্তনা খুমাং চাউশিনবা ঙমহল্লিবা লেপ্পা লৈত্রবা রিফোর্মশিং অমসুং লৌমীশিংদা মীৎয়েং থম্মিবা থৌশিল-থৌরাংশিংগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
05 AUG 2025 12:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা 2047 ফাওবদা ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা পান্দম থমদুনা লৌউ-শিংউগী লমদা লেপ্তনা খুমাং চাউশিনবা ঙমহল্লিবা লেপ্পা লৈত্রবা রিফোর্মশিং অমসুং লৌমীশিংদা মীৎয়েং থম্মিবা থৌশিল-থৌরাংশিংগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহান্না ইবা আর্তিকল অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী @ChouhanShivraj 2047 ফাওবদা ভিক্সিৎ ভারত অমা শেমগৎনবা পান্দম থমদুনা লৌউ-শিংউগী লমদা লেপ্তনা খুমাং চাউশিনবা ঙমহল্লিবা লেপ্পা লৈত্রবা রিফোর্মশিং অমসুং লৌমীশিংদা মীৎয়েং থম্মিবা থৌশিল-থৌরাংশিংগী মতাংদা শন্দোক্না হায়খ্রে।”