Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article about the growth of the textile sector in Bharat
06 AUG 2025 2:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article about the growth of the textile sector in Bharat.
Responding to the article written by Union Minister of State for External Affairs, Shri Pabitra Margherita, Shri Modi said;
“Union Minister of State for Textiles, Shri @PmargheritaBJP, writes about the growth of the textile sector in Bharat. He explains how, by weaving together heritage, innovation and collective effort, India’s handloom sector stands poised to inspire the world. Do read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা তেক্সতাইল সেক্তরনা খুমাং চাউশিল্লকপগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে
06 AUG 2025 2:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত্তা তেক্সতাইল সেক্তরনা খুমাং চাউশিল্লকপগী মতাংদা আর্তিকল অমা শিয়র তৌখ্রে।
মপাল থৌরমগী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী পবিত্রা মার্ঘেরিতানা ইবা আর্তিকল অদুদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়;
“তেক্সতাইল্সকী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, শ্রী @PmargheritaBJPনা ভারত্তা তেক্সতাইল সেক্তরনা খুমাং চাউশিল্লকপগী মতাংদা ইখ্রে। মহাক্না হেরিতেজ, ইন্নোভেসন অমসুং অপুনবা খোঙথাংশিং পুনশিন্দুনা করম্না ভারতকী হেন্দলুম সেক্তরনা মালেমদা ইথিল পীনবা মশক থোক্না লৈবগে হায়বগী মতাংদা শন্দোক্না হায়খ্রে। শোইদনা পাবীয়ু!”