Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to all people who took part in Quit India Movement
09 AUG 2025 8:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today paid tributes with deep gratitude to all brave people who took part in the Quit India Movement under the inspiring leadership of Mahatma Gandhi.
Shri Modi said their courage lit a spark of patriotism that united countless people in the quest for freedom.
The Prime Minister posted on X;
“We remember with deep gratitude all those brave people who, under the inspiring leadership of Bapu, took part in the Quit India Movement. Their courage lit a spark of patriotism that united countless people in the quest for freedom.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ক্বিৎ ইন্দিয়া মুভমেন্তদা শরুক য়াখিবা মীওই পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
09 AUG 2025 8:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাত্মা গান্ধীগী ফিদম্নফম ওইরবা লুচিং মখাদা ক্বিৎ ইন্দিয়া মুভমেন্তদা শরুক য়াখিবা অথৌবা মীওই পুম্নমক্তা তৌবীমল খঙবা উৎলদুনা ঙসি ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
মোদীনা হায় মখোয়গী থৌনা অদুনা নীংতম্বা পাম্বা মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াবু পুনশিনখিবা লৈবাক নীংবগী মৈরি অমা চুখৎখি।
Xতা পোস্ত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“বাপুগী ফিদম্নফম ওইরবা লুচিং মখাদা ক্বিৎ ইন্দিয়া মুভমেন্তদা শরুক য়াখিবা থৌনা ফরবা মীওই পুম্নমক্তা তৌবীমল খঙবা উৎপগা লোয়ননা ঐখোয়না মখোয়বু নীংশিংলি। মখোয়গী থৌনা অদুনা নীংতম্বা পাম্বা মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াবু পুনশিনখিবা লৈবাক নীংবগী মৈরি অমা চুখৎখি।”