Prime Minister's Office
Prime Minister hails arrival of first freight train to Kashmir Valley, calls it a great day for commerce and connectivity
09 AUG 2025 6:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has lauded the arrival of the first freight train to the Kashmir Valley, marking a significant milestone in connecting the region to the national freight network.
Responding to a post by the Union Minister for Railways, Communications and Electronics & IT, Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister said that the development will enhance both progress and prosperity in Jammu and Kashmir.
The Prime Minister posted on X;
“Great day for commerce and connectivity in Jammu and Kashmir! It will enhance both progress and prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কাস্মির তম্পাক্ত অহানবা ওইনা পোৎ-চৈ পুবা ত্রেন থুংখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, মসি ললোন-ইতিক অমসুং চৎথোক-চৎশিনগী মরুওইবা নুমিৎ অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে
09 AUG 2025 6:04PM by PIB Imphal
কাস্মির তম্পাক্ত অহানবা ওইনা পোৎ-চৈ পুবা ত্রেন থুংখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে, লমদম অসিগা নেসনেল ফ্রেত নেতৱার্ক্কা শম্নবগী মরুওইবা মাইপাকপা অমনি হায়না শিংথাখি।
মসি ললোন-ইতিক অমসুং চৎথোক-চৎশিনগী মরুওইবা নুমিৎ অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে
রেলৱেজ, কম্মুনিকেসন্স অমসুং ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং আই.তিগী য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণবকী পোষ্ট অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি চাউখৎপা অসিনা জম্মু অমসুং কাস্মিরদা নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং চাউখৎপা অনিমক হেনগৎহনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“জম্মু অমসুং কাস্মিরদা ললোন-ইতিক অমসুং চৎথোক-চৎশিনগী মরুওইবা নুমিৎ অমনি! মসিনা চাউখৎপা অমসুং নুংঙাই-য়াইফবা অনিমক হেনগৎহনগনি”।