Prime Minister's Office
Prime Minister lauds phenomenal participation in Har Ghar Tiranga Campaign
09 AUG 2025 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness over the phenomenal participation in Har Ghar Tiranga Campaign, noting that it reflects the deep patriotic spirit that unites the people of India and their unwavering pride in the Tricolour. He also urged citizens to continue sharing their photos and selfies on harghartiranga.com.
Responding to the posts of Ministry of Culture about phenomenal participation in Har Ghar Tiranga Campaign, the Prime Minister posted on X;
“Glad to see #HarGharTiranga receiving phenomenal participation across India. This shows the deep patriotic spirit that unites our people and their unwavering pride in the Tricolour. Do keep sharing photos and selfies on harghartiranga.com”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଘରେ ଘରେ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ଅଭିଯାନରେ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଜନଭାଗିଦାରୀକୁ ପ୍ରଶଂସା କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 AUG 2025 7:54PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଘରେ ଘରେ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ଅଭିଯାନରେ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଜନଭାଗିଦାରୀକୁ ନେଇ ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି, ଭାରତର ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଏକତା ସୂତ୍ରରେ ବାନ୍ଧି ରଖୁଥିବା ଗଭୀର ଦେଶପ୍ରେମ ଭାବନା ଏବଂ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ଅତୁଟ ଗୌରବକୁ ଏହା ପ୍ରତିଫଳିତ କରିଥାଏ। ସେ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ harghartiranga.comରେ ସେମାନଙ୍କର ଫଟୋ ଏବଂ ସେଲ୍ଫି ସେୟାର କରିବା ଜାରି ରଖିବାକୁ ମଧ୍ୟ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି।
ଘରେ ଘରେ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ଅଭିଯାନରେ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଜନଭାଗିଦାରୀ ବିଷୟରେ ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ପୋଷ୍ଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
‘‘#HarGharTiranga ଅଭିଯାନ ସାରା ଭାରତରୁ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଜନଭାଗିଦାରୀ ପାଇଥିବା ଦେଖି ଖୁସି। ଏହା ଆମ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଏକତା ସୂତ୍ରରେ ବାନ୍ଧି ରଖୁଥିବା ଗଭୀର ଦେଶପ୍ରେମର ଭାବନା ଏବଂ ତ୍ରିରଙ୍ଗା ପ୍ରତି ସେମାନଙ୍କର ଶ୍ରଦ୍ଧା ଓ ସମ୍ମାନକୁ ଦର୍ଶାଏ। harghartiranga.com ରେ ଫଟୋ ଏବଂ ସେଲ୍ଫି ସେୟାର କରିବା ଜାରି ରଖନ୍ତୁ।’’