Prime Minister's Office
PM hails India’s milestone towards self-reliance in achieving 100 GW Solar PV Module Manufacturing Capacity and efforts towards popularising clean energy
13 AUG 2025 8:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed the milestone towards self-reliance in achieving 100 GW Solar PV Module Manufacturing Capacity and efforts towards popularising clean energy.
Responding to a post by Union Minister Shri Pralhad Joshi on X, the Prime Minister said:
“This is yet another milestone towards self-reliance! It depicts the success of India's manufacturing capabilities and our efforts towards popularising clean energy.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ১০০ GW সোলার PV মোদ্যুল মেনুফেকচরিং কেপাসিতী ফংবা ঙম্বা অমদি ক্লীন ইনর্জীবু মীয়াম্না পাম্নহন্নবা হোৎনবদা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবগী মায়কৈদা ভারতনা মায় পাকপবু থাগৎখ্রে
13 AUG 2025 8:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ১০০ GW সোলার PV মোদ্যুল মেনুফেকচরিং কেপাসিতী ফংবা ঙম্বা অমদি ক্লীন ইনর্জীবু মীয়াম্না পাম্নহন্নবা হোৎনবদা মরোমদোম লেপচবা ঙম্নবগী মায়কৈদা ভারতনা মায় পাকপবু থাগৎখ্রে।
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী প্রহ্লাদ জোসীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মসিনা মরোমদোম লেপচনবগী মায়কৈদা পন্দোল অমনি! মসিনা ভারতকী মেনুফেকচরিং কেপেবিলিতী অমদি ক্লীন ইনর্জীবু মীয়াম্না পাম্নহন্নবা হোৎনরিবা অসিদা মায় পাকপগী শক্তম উৎলি।”