Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Astronaut Shubhanshu Shukla
18 AUG 2025 8:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today had an enriching interaction with astronaut Shubhanshu Shukla, marking a moment of pride for the nation. During the meeting, the two discussed a wide spectrum of subjects including Mr. Shukla’s experiences in space, India’s strides in science and technology, and the country’s ambitious human spaceflight programme—Gaganyaan.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Had a great interaction with Shubhanshu Shukla. We discussed a wide range of subjects including his experiences in space, progress in science & technology as well as India's ambitious Gaganyaan mission. India is proud of his feat.
@gagan_shux”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এস্ত্রোনোত সুধান্সু সুক্লাগা ৱারী শানখ্রে
18 AUG 2025 8:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি লৈবাক্কী চাওথোকচনিংঙাই ওইবা মীকুপ অমদা এস্ত্রোনোত সুধান্সু সুক্লাগা ৱারী শানখ্রে। উনখিবা অদুদা, মখোয় অনিনা মিস্তর সুক্লানা স্পেসতা থেংনরকপশিং, সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজীদা ভারতনা থাংজিল্লিবা খোঙথাং, লৈবাক অসিগী মঙলান চাউবা হ্যুমেন স্পেসফ্লাইত প্রোগ্রাম—গগনয়ান য়াওনা হীরম কয়াদা খন্নখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“সুধান্সু সুক্লাগা নুংঙাইরবা ৱারী শানরে। মহাক্না স্পেসতা থেংনরকপশিং, সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজীদা ভারতনা থাংজিল্লিবা খোঙথাং, ভারতকী মঙলান চাউবা গগনয়ান য়াওনা হীরম কয়াদা ঐখোয়না খন্নখি। মহাক্কী মায় পাকপা অসিগীদমক ভারতনা চাউথোকচৈ।
@gagan_shux”