Prime Minister's Office
Chairman and CEO of Kyndryl, Mr Martin Schroeter meets Prime Minister
21 AUG 2025 9:50PM by PIB Delhi
Chairman and CEO of Kyndryl, Mr Martin Schroeter meets Prime Minister, Shri Narendra Modi today in New Delhi. The Prime Minister extended a warm welcome to global partners, inviting them to explore the vast opportunities in India and collaborate with the nation’s talented youth to innovate and excel.
Shri Modi emphasized that through such partnerships, solutions can be built that not only benefit India but also contribute to global progress.
Responding to the X post of Mr Martin Schroeter, the Prime Minister said;
“It was a truly enriching meeting with Mr. Martin Schroeter. India warmly welcomes global partners to explore the vast opportunities in our nation and collaborate with our talented youth to innovate and excel.
Together, we all can build solutions that not only benefit India but also contribute to global progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কিন্দ্রিলগী চেয়রমেন অমসুং CEO, শ্রী মার্তিন স্ত্রোএতরনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
21 AUG 2025 9:50PM by PIB Imphal
কিন্দ্রিলগী চেয়রমেন অমসুং CEO, শ্রী মার্তিন স্ত্রোএতরনা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি নই দিল্লীদা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী মপাংশিংবু তরাম্না ওক্লদুনা ভারত্তা লৈরিবা অচৌবা খুদোংচাবশিং অসি থিদোক্নবা হায়খি অমসুং ইন্নোভেৎ তৌনবা অমদি খুমাং চাউশিন্নবা লৈবাক অসিগী তেলেন্ত লৈবা নহারোলশিংগা লোয়ননা চুংশিন্নবা মখোয়দা বর্তন তৌখি।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি হায়রিবা পার্তনরশিপশিংগী খুত্থাংদা ভারত খক্তদা কান্নবা ফংহনবতা নত্তনা মালেমগী খুমাং চাউশিনবদা শরুক তমগদবা সোল্যুসনশিং পুথোকপা ঙমগনি।
শ্রী মার্তিন স্ত্রোএতরনা তৌখিবা Xকী পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“শ্রী মার্তিন স্ত্রোএতরগা লোয়ননা উনবা ফংজবা অসি য়াম্না নুংঙাই। ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা লৈরিবা অচৌবা খুদোংচাবশিং অসি থিদোক্নবা অমসুং ইন্নোভেৎ তৌনবা অমদি খুমাং চাউশিন্নবা ঐখোয়গী তেলেন্ত লৈবা নহারোলশিংগা লোয়ননা চুংশিন্নবা মালেমগী মপাংশিংবু তরাম্না ওকখি।
পুন্না ঐখোয়না ভারত খক্তদা কান্নবা ফংহনবতা নত্তনা মালেমগী খুমাং চাউশিনবদা শরুক তমগদবা সোল্যুসনশিং পুথোকপা ঙমগনি।”