Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Shri Swaraj Paul
22 AUG 2025 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri Swaraj Paul.
The Prime Minister said that Shri Swaraj Paul’s contributions to industry, philanthropy and public service in the United Kingdom, as well as his unwavering support for closer ties with India, will always be remembered.
Shri Modi also fondly recalled his many interactions with Shri Swaraj Paul and conveyed condolences to his family and admirers.
In a post on X, Shri Modi said;
“Deeply saddened by the passing of Shri Swaraj Paul Ji. His contributions to industry, philanthropy and public service in the UK, and his unwavering support for closer ties with India will always be remembered. I fondly recall our many interactions. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী স্বরাজ পোল লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
22 AUG 2025 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী স্বরাজ পোলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী স্বারাজ পোলনা য়ুনাইতেদ কিংদমদা ইন্দস্ত্রী, ফিলান্থ্রোপী অমদি পব্লিক সর্ভিসকী লমদা লৌরম্বা থৌদাং, লোয়ননা ভারতকা হেন্না নক্নবা মরী থম্নবগীদমক মহাক্না পীরম্বা ঙাক্লৌ মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
শ্রী মোদীনা শ্রী স্বরাজ পোলগা ৱারী ৱাতায় শানখিববু নীংশিংখি, অমদি মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নূংশিজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“শ্রী স্বরাজ পোল জীনা লৈখিদবনা পুক্নিং নুংঙাইহনদ্রে। য়ু.কে.দা ইন্দস্ত্রী, ফিলান্থ্রোপী, অমদি পব্লিকক সর্ভিসতা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাং, অমদি ভারতকা হেন্না নক্নবা মরী থম্নবগীদমক মহাক্না পীরম্বা ঙাক্লৌ মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। ঐখোয়না ৱারী ৱাতায় শানখিবশিং ঐ নীংশিংলি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমদি মহাকপু নুংশিজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। ওম সান্তী।”