Prime Minister's Office
Prime Minister says India is making remarkable strides in Space; Reforms encouraging youngsters and Startups to explore New Frontiers
23 AUG 2025 1:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today said that India is making remarkable strides in the world of space, powered by the skills and talent of 140 crore Indians.
The Prime Minister further said that the Our Government has ushered in various reforms in the space sector, which have encouraged youngsters, private sector and Startups to explore new frontiers and contribute meaningfully to India’s space journey.
Marking National Space Day, the Prime Minister expressed confidence that the country will achieve even greater heights in the space sector in the coming years. Shri Modi also reiterated the Government’s commitment to empowering India’s space journey.
Responding to the X thread posts of MyGovIndia about achievements of India’s space journey and India’s Space Startups, Shri Modi said;
“Powered by the skills of 140 crore Indians, our country is making remarkable strides in the world of space. And, we are going to do even more!
#NationalSpaceDay”
“Our Government has ushered in various reforms in the space sector, which have encouraged youngsters, private sector and Startups to explore new frontiers and contribute meaningfully to India’s space journey.
#NationalSpaceDay”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারতনা স্পেসকী লমদা শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিং পায়খৎলে; অনৌবা মফমশিং থিদোক্নবা নহারোলশিং অমসুং ষ্টার্দঅপশিং অনৌবা থবকশিংনা পুক্নিং থৌগৎলে
23 AUG 2025 1:03PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ভারতমচা করোর ১৪০গী লৌশিং অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা লমজিংদুনা, সুন্দ্রংগী তাইবংপালদা ভারতনা শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিং পায়খৎলে।
প্রধান মন্ত্রীনা মখা তানা হায়খি ঐখোয়গী সরকারনা স্পেস সেক্তরদা তোঙান তোঙানবা অনৌবা থবকশিং পায়খৎলে, মসিনা অনৌবা মফমশিং থিদোক্নবা নহারোলশিং, লনাই কাংবু অমসুং ষ্টার্দঅপশিংগী পুক্নিং থৌগৎলে অমসুং ভারতকী সুন্দ্রংগী খোঙচত্ত মপুংফানা মতেং পাংলে।
নেসনেল স্পেস দে থৌরমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি লাক্লিবা চহিশিংদা স্পেস সেক্তরদা লৈবাক অসিনা হেন্না অফবা থবকশিং পাংথোক্কনি হায়বগী থাজবা থম্লি। ভারতকী স্পেসকী খোঙচৎ হেন্না ফগৎনবা সরকারনা থবক পায়খৎলে হায়না শ্রী মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখি।
ভারতকী সুন্দ্রং খোঙচৎ অমসুং ভারতকী স্পেস ষ্টার্দঅপশিংগী মাইপাকপশিংগী মতাংদা MyGovIndia গী থ্রিদ পোষ্টশিংগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভারতমচা করোর ১৪০গী লৌশিং অমসুং হৈথোই-শিংথোইবনা লমজিংদুনা, সুন্দ্রংগী তাইবংপালদা ঐখোয়গী লৈবাক্না শিংথানিঙাই ওইবা থবকশিং পায়খৎলে। অমসুং, ঐখোয় মসিদগী হেন্না পাংথোক্কদৌরি!
#NationalSpaceDay”
Powered by the skills of 140 crore Indians, our country is making remarkable strides in the world of space. And, we are going to do even more! #NationalSpaceDay https://t.co/zVMLD32F2W
— Narendra Modi (@narendramodi) August 23, 2025
“ঐখোয়গী সরকারনা স্পেস সেক্তরদা তোঙান তোঙানবা অনৌবা থবকশিং পায়খৎলে, মসিনা অনৌবা মফমশিং থিদোক্নবা নহারোলশিং, লনাই কাংবু অমসুং ষ্টার্দঅপশিংগী পুক্নিং থৌগৎলে অমসুং ভারতকী সুন্দ্রংগী খোঙচত্ত মপুংফানা মতেং পাংলে”।
#NationalSpaceDay”