Prime Minister's Office
PM extends greetings on Samvatsari calling for Forgiveness, Compassion, and Humility
27 AUG 2025 6:20PM by PIB Delhi
On the sacred occasion of Samvatsari, Prime Minister Shri Narendra Modi extended heartfelt greetings to all citizens, emphasizing the timeless values of forgiveness, compassion, and sincere human connection.
In a post on X, he wrote:
“Samvatsari is a reminder of the beauty of forgiving and the power of compassion. It inspires people to nurture bonds with sincerity. As we mark this sacred occasion, may our hearts be filled with humility and our actions reflect kindness as well as goodwill. Michhami Dukkadam!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঙাকপী হৈবা, মীনুংশি চাউবা, অমসুং নোলুকপগী গুন চেনবীয়ু হায়না ফোংদোক্লদুনা সম্বতসরীগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
27 AUG 2025 6:20PM by PIB Imphal
সম্বতসরীগী শেংলবা থৌরম অসিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজা পুম্নমক্তা থম্মোয় শেংনা য়াইফ-পাউজেল পীরদুনা ঙাকপী হৈবা, মীনুংশি চাউবা অমসুং অফবা মীওইবগী মরীগী মমল নাইদ্রবা গুনশিংগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“সম্বতসরী অসিনা ঙাকপী হৈবগী ফজবা গুন অমসুং মীনুংশি চাউবগী শক্তিবু নীংশিংহল্লি। মসিনা মীয়ামদা থম্মোয় শেংনা মরীশিং থম্নবা ইথিল পীরি। ঐখোয়না শেংলবা থৌরম অসি পাংথোকপগা লোয়ননা ঐখোয়গী থম্মোয়শিং অসি নোলুকপা মতৌনা থলহনবা অমসুং ঐখোয়গী থবকশিংনা পুকচেল চাউবগা লোয়ননা অফবা গুনশিং উৎপা ওইরসনু। মিচ্ছামি দুক্কদম!”