Prime Minister's Office
PM shares an article on India’s postal system becoming the world’s largest doorstep banking network
04 SEP 2025 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Jyotiraditya M. Scindia on how India’s postal system with India Post Office and IPPB Online is now the world’s largest doorstep banking network, ensuring dignity and empowerment.
Responding to a post by Union Minister Shri Jyotiraditya M. Scindia on X, Shri Modi said:
"With unprecedented efforts from the government, our humble postman has become the harbinger of financial inclusion. With @IndiaPostOffice and @IPPBOnline, India’s postal system is now the world’s largest doorstep banking network, ensuring dignity and empowerment.
Read this article by Union Minister Shri @JM_Scindia to get a broader vision!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী পোস্তেল সিস্তেম্না মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা দোরস্তেপ বেঙ্কিং নেৎৱার্ক ওইরকপগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা আর্তিকল অমা লান্থোকখ্রে
04 SEP 2025 12:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জ্যোতিরঅদিত্য এম. শিন্দিয়ানা পোস্ত ওফিস অমসুং আই.পি.পি.বি. ওনলাইনগা লোইননা ভারতকী পোস্তেল সিস্তেম অসিনা হৌজিক ইকাই খুম্নবা অমসুং শক্তি হেনগৎহন্দুনা মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা দোরস্তেপ বেঙ্কিং নেৎৱার্ক অমা ওইরক্লিবা অসি করম্না ওইরকপগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা লান্থোকখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জ্যোতিরঅদিত্য এম. শিন্দিয়ানা মতাংদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
"লৈঙাক্না লেপ্পা লৈতনা হোৎনবগা লোইননা ঐখোয়গী লৈবাক মচা তারবা পোস্তমেন্না ফাইনান্সিএল ইনক্লুজনগী মৈরা পুবা মীওই অমা ওইরি। @IndiaPostOffice অমসুং @IPPBOnlineগা লোইননা, ভারতকী পোস্তেল সিস্তেম অসিনা হৌজিক মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা দোরস্তেপ বেঙ্কিং নেৎৱার্ক ওইরে, মসিনা ইকাই খুম্নবা অমসুং শক্তি পীবা হেনগৎহল্লগনি।
হেন্না অকুপ্পা মরোল ফংনবগীদমক কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @JM_Scindia গী আর্তিকল অসি পাবীয়ু!"