Prime Minister's Office
PM shares an article on significance of the NEP 2020 in India’s journey towards self-reliance and development
05 SEP 2025 12:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article written by Union Minister, Shri Dharmendra Pradhan on the significance of the NEP 2020, describing it as central to India’s journey towards self-reliance and development.
Responding to a post by Union Minister, Shri Dharmendra Pradhan on X, Shri Modi said:
"Union Minister Shri @dpradhanbjp highlights the significance of the NEP 2020, describing it as central to India’s journey towards self-reliance and development.
He explains that teachers today are quickly embracing digital classrooms, AI, changing curricula and varied learning needs, supported by platforms like PM eVidya, DIKSHA and SWAYAM."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মরোমদোম লেপচনবা অমসুং চাউখৎপগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা ভারতকী খোঙচৎ অসিদা NEP 2020গী মরু ওইবগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
05 SEP 2025 12:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মরোমদোম লেপচনবা অমসুং চাউখৎপগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা ভারতকী খোঙচৎ অসিগী মরু ওইবা মচাক ওইনা শন্দোক্না তাক্লদুনা NEP 2020গী মরু ওইবগী মতাংদা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
"কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @dpradhanbjpনা মরোমদোম লেপচনবা অমসুং চাউখৎপগী মাইকৈদা চংশিল্লিবা ভারতকী খোঙচৎ অসিগী মরু ওইবা মচাক ওইনা শন্দোক্না তাক্লদুনা NEP 2020গী মরু ওইবগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মদুদি পি.এম. ইভিদ্যা, দিক্ষা অমসুং স্বায়মগুম্বা প্লেৎফোর্মশিংনা মতেং পাংদুনা ঙসিদি ওজাশিংনা দিজিতেল ক্লাসরুমশিং, AI, হোংলক্লিবা করিকুলা অমসুং মথৌ তারিবা মখল কয়াগী তম্নবগী মচাকশিং অসি শীজিন্নবা ঙমহল্লি।"