Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes visit of Bhutan Prime Minister to Shri Ram Janmabhoomi Mandir
06 SEP 2025 8:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his pleasure to see PM Tobgay and his wife pray at the Shri Ram Janmabhoomi Mandir in Ayodhya."The ideals of Prabhu Shri Ram give strength and inspiration to millions across the globe", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
"Wonderful to see PM Tobgay and his wife pray at the Shri Ram Janmabhoomi Mandir in Ayodhya. The ideals of Prabhu Shri Ram give strength and inspiration to millions across the globe."
@tsheringtobgay
@ShriRamTeerth

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রাম জন্মভুমি মন্দিরদা চৎখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা তরাম্না ওকখ্রে
06 SEP 2025 8:28PM by PIB Imphal
ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী তোবগে অমসুং মহাক্কী লোয়নবীনা অয়োধ্যাদা লৈবা শ্রী রাম জন্মভুমি মন্দিরদা থৌনখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী অপেনবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, প্রভু শ্রী রামগী অচুম্বা ফিদমশিংনা মালেম শীনবা থুংবগী মীওই মিল্লিয়ন কয়াদা থৌনা অমসুং ইথিল পীরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী তোবগে অমসুং মহাক্কী লোয়নবীনা অয়োধ্যাদা লৈবা শ্রী রাম জন্মভুমি মন্দিরদা থৌনিবা উবদা অঙাকপা ফাওই। প্রভু শ্রী রামগী অচুম্বা ফিদমশিংনা মালেম শীনবা থুংবগী মীওই মিল্লিয়ন কয়াদা থৌনা অমসুং ইথিল পীরি”।
@tsheringtobgay
@ShriRamTeerth