Prime Minister's Office
PM leaves for Himachal Pradesh and Punjab to review the situation in the wake of floods and landslides
09 SEP 2025 10:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi departed for Himachal Pradesh and Punjab to review the situation in the wake of floods and landslides. He reaffirmed the Government of India’s Commitment to relief and rehabilitation.
In a post on X, he stated:
“Leaving for Himachal Pradesh and Punjab to review the situation in the wake of floods and landslides. The Government of India stands shoulder to shoulder with those affected in this tragic hour.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিমাচল প্রদেশ অমসুং পঞ্জাবতা থোক্লিবা ঈশিং-ঈচাও অমসুং লেন্দস্লাইদকী ফিভম য়েংশিন্নবা চৎখ্রে
09 SEP 2025 10:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিমাচল প্রদেশ অমসুং পঞ্জাবতা থোক্লিবা ঈশিং-ঈচাও অমসুং লেন্দস্লাইদকী ফিভম য়েংশিন্নবা চৎখ্রে। মহাক্না রিলীফ অমসুং রিহেবিলিতেসনগীদমক ভারত সরকারগী অচেৎপা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না হায়খি:
“ঈশিং-ঈচাও অমসুং লেন্দস্লাইদ থোকপনা মরম ওইরগা ওইরক্লিবা ফীভমশিং য়েংশিন্নবা হিমাচল প্রদেশ অমসুং পঞ্জাবকীদমক চৎকনি। মসিগী অৱাবা পুংফম অসিদা ভারত সরকারনা অৱাবা তারবা মীওইশিং অদুগী অৱাবদা থম্মোয় শেংনা শরুক য়ারি।”