Prime Minister's Office
PM meets the Vice President-elect Thiru CP Radhakrishnan
09 SEP 2025 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met the Vice President-elect Thiru CP Radhakrishnan and congratulated on his victory in the Vice Presidential elections.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Met Thiru CP Radhakrishnan Ji and congratulated him on winning the Vice Presidential election.
@CPRGuv”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নিৰ্বাচিত উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী চিপি ৰাধাকৃষ্ণনক সাক্ষাৎ কৰে
09 SEP 2025 11:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নিৰ্বাচিত উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী চিপি ৰাধাকৃষ্ণনক সাক্ষাৎ কৰি উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনায়।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে এইদৰে লিখিছেঃ
“শ্ৰী চিপি ৰাধাকৃষ্ণন ডাঙৰীয়াক সাক্ষাৎ কৰি উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি নিৰ্বাচনত জয়লাভৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাওঁ।
@CPRGuv”