Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Norwegian Prime Minister Jonas Gahr Støre on Re-election
10 SEP 2025 6:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartfelt congratulations to Prime Minister Jonas Gahr Støre of Norway on his re-election. Shri Modi emphasized India’s commitment to deepening bilateral cooperation with Norway across sectors.
In a post on X, Shri Modi said:
“Congratulations to Prime Minister Jonas Gahr Støre on his re-election. I look forward to continue working closely together to further strengthen the India-Norway partnership in all areas.
@jonasgahrstore”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নোরৱেগী প্রধান মন্ত্রী জোনাস গার ষ্টোর মীখল অমুক হন্না মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
10 SEP 2025 6:21PM by PIB Imphal
নোরৱেগী প্রধান মন্ত্রী জোনাস গার ষ্টোর মীখল অমুক হন্না মাইপাকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি মদুদি হিরম খুদিংমক্ত ভারতনা নোরৱেগা লৈনবা মরীশিং হেন্না ফগৎলক্কনি হায়বগী থাজবা ভারতনা থম্লি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক অমুক হন্না মীখলদা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী জোনাস গার ষ্টোর থাগৎচরি। হিরম খুদিংমক্ত ভারতনা নোরৱেগা লৈনবা মরীশিং হেন্না মখা তানা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।
@jonasgahrstore”