Prime Minister's Office
Prime Minister Modi speaks with His Highness Sheikh Tamin Bin Hamad Al Thani, Amir of Qatar
PM Modi expresses deep concern at the attacks in Doha and condemned violation of sovereignty of the State of Qatar
PM Modi calls for resolution of all issues through dialogue and diplomacy and need to avoid escalation
PM highlights India’s firm stand against terrorism in all forms and manifestations
The two leaders reiterate commitment to advance India-Qatar Strategic Partnership in all areas of mutual interest
10 SEP 2025 8:21PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with Amir of the State of Qatar, H.H. Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani.
PM expressed deep concern over the attacks in Doha and condemned the violation of the sovereignty of the State of Qatar. PM appreciated the role being played by Qatar in promoting regional peace and stability, including its mediation efforts in Gaza to achieve ceasefire and release of all hostages.
Prime Minister reiterated support for resolution of all issues through dialogue and diplomacy and the need to avoid escalation. He highlighted that India stands firmly in support of peace and stability in the region, and against terrorism in all its forms and manifestations.
Sheikh Tamim thanked Prime Minister Modi for the expression of solidarity with the people and the State of Qatar.
The two leaders also expressed satisfaction at the sustained progress in the India-Qatar Strategic Partnership and reiterated their commitment to advance bilateral cooperation in all areas of mutual interest.
They agreed to remain in close touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা কাতরগী অমির, সৈখ তামিন বিন হমাদ অল থানিগা ৱারি শানখ্রে
দোহাদা খুৎ থারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুঙনাংবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং কতারগী মনিং-মখা তম্বদা শিংনরকপদা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে
ৱাথোক খুদিংমক ৱারি শানদুনা অমসুং কুতনিতিগী খুৎথাংদা ৱারোইশিন পুরক্নবা অমসুং উংখৎনবা তোকপগী দরকার ওইবা প্রধান মন্ত্রীনা থমখ্রে
মখল খুদিংমক্কী তেরোরিজম অমসুং মসিগী থবকশিংগী ময়োক্ত ভারতনা চেৎনা লেপ্লিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
নাকল অনিমক্না দরকার ওইবা হিরম খুদিংমক্ত ইন্দিয়া-কতার ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ খুমাঙ চাউশিন্নবা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
10 SEP 2025 8:21PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোদীনা কাতরগী অমির, সৈখ তামিন বিন হমাদ অল-থানিগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
দোহাদা খুৎ থারকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুঙনাংবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং কতারগী মনিং-মখা তম্বদা শিংনরকপদা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে। নোংমৈ কাপ্না লেপ্নবা অমসুং ফাজিন্দুনা থম্লিবা মীওইশিং থাদোক্নবা লৈবাক অসিনা গজাদা পায়খৎলিবা ৱাতেম্বগী থবকশিং য়াওনা, লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তুংদু-লৈতাবা পুরক্নবা কতারনা লৌরিআব থৌদাং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ৱাথোক খুদিংমক ৱারি শানদুনা অমসুং কুতনিতিগী খুৎথাংদা ৱারোইশিন পুরক্নবা অমসুং উংখৎনবা তোকপগী দরকার ওইবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক থমখ্রে। মখল খুদিংমক্কী তেরোরিজম অমসুং মসিগী থবকশিংগী ময়োক্ত ভারতনা চেৎনা লেপ্লিবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে।
মীয়াম অমসুং কতার লৈবাক্কীদমক অমতা ওইনা লেপ্পগীদমক সৈখ তমিন্না প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ইন্দিয়া-কতার ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ লেপ্তনা ফগৎলকপদা লুচিংবশিংনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং নাকল অনিমক্না দরকার ওইবা হিরম খুদিংমক্ত লৈবাক অনি মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা মখোয়না অমুক হন্না থাজবা পীনখ্রে।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না মখোয়না য়ানখ্রে।