Prime Minister's Office
PM shares an article explaining how the North-East is becoming the front-runner of the country
12 SEP 2025 1:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article explaining how the North-East is becoming the front-runner of the country. He emphasised the article by Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw on how inauguration of the Bairabi-Sairang railway line marks a historic milestone, connecting Mizoram to the national railway network, opening new doors of trade, connectivity and opportunityi.
The PMO India handle in a post on X said:
“The North-East is no longer a frontier waiting for progress but is central to India’s growth story. The inauguration of the Bairabi-Sairang railway line marks a historic milestone, connecting Mizoram to the national railway network, opening new doors of trade, connectivity and opportunity.
Read this article by Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw, which explains how the North-East is becoming the front-runner of the country!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক অসিদা কমদৌনা অৱাং-নোংপোক্না মাঙজিল থারকখিবগে হায়বা শন্দোক্না তাকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
12 SEP 2025 1:16PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক অসিদা কমদৌনা অৱাং-নোংপোক্না মাঙজিল থারকখিবগে হায়বা শন্দোক্না তাকপা আর্তিকল অমা সিয়ার তৌখ্রে। মহাক্না হায়খি কমদৌনা বাইরাবী-সাইরাং রেলৱে লাইন শঙ্গাদুনা পুৱারি ওইনা খুমাঙচাউশিনবা অমা ওইরকখিবা, মিজোরমগা লৈবাক অসিগী রেলৱে নেতৱার্ক্কা শম্নবা, ললোন-ইতিক, চৎথোক-চৎশিন অমসুং খুদোংচাবগী অনৌবা থোঙশিং হাংদোকপগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণবনা ইবা আর্তিকলদা ফোঙদোকখি।
পি.এম.ও ইন্দিয়া হেন্দলনা এক্স পোষ্ট অমদা হায়খি;
“অৱাং-নোংপোক চাউখৎনবগীদমক মখা তানা ঙাইরিবা লমদম অমা ওইদ্রে অদুবু ভারত চাউখৎপগী ৱারিগী ময়োলদা লৈরে। বাইরাবী-সাইরাং রেলৱে লাইন শঙ্গাদুনা পুৱারি ওইনা খুমাঙচাউশিনবা অমা ওইরে, মিজোরমগা লৈবাক অসিগী রেলৱে নেতৱার্ক্কা শম্নরে, ললোন-ইতিক, চৎথোক-চৎশিন অমসুং খুদোংচাবগী অনৌবা থোঙশিং হাংদোক্লে।
লৈবাক অসিদা কমদৌনা অৱাং-নোংপোক্না মাঙজিল থারকখিবগে হায়বা শন্দোক্না তাকপা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @AshwiniVaishnaw গী আর্তিকল অসি পাবীয়ু!”