Prime Minister's Office
President of the European Commission Ursula von der Leyen conveys warm birthday greetings to Prime Minister Modi
Prime Minister conveyed appreciation for the adoption of the new Strategic EU-India Agenda adopted by the EU today
The leaders reaffirm the commitment for an early conclusion of the India-EU FTA and for hosting the next India-EU Summit in India at an early date
17 SEP 2025 7:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi received a telephone call from the President of the European Commission H.E. Ursula von der Leyen today.
President of the European Commission conveyed warm greetings on Prime Minister Modi’s 75th birthday. Prime Minister expressed gratitude for the birthday wishes.
Prime Minister conveyed appreciation for the adoption of the new Strategic EU-India Agenda by the EU today. As the world’s largest democratic forces, the leaders welcomed efforts towards further strengthening the India-EU Strategic Partnership for mutual prosperity, as well as for jointly addressing global issues, fostering stability, and promoting a rules-based order.
The leaders also reaffirmed their commitment for a conclusion of the India-EU FTA negotiations before the end of the year.
The leaders also exchanged views on regional and global issues of mutual interest. India remains committed for an early and peaceful resolution of the conflict in Ukraine.
PM Modi reiterated his invitation for the next India-EU Summit to be held in India next year.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত উসরুলা ভোন দের লেয়েন্না প্রধান মন্ত্রী মোদীদা মপোক নুমীৎকী য়াইফ পাওজেল পীখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি ই.য়ু. না অনৌবা স্ত্রেতিজিক ই.য়ুয় এজেন্দা য়োকখৎখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
লুচিংবশিং অসিনা ইন্দিয়া-ই.য়ু. এফ.তি.এ. অসি থুনা লোইশিন্নবা অমদি মথংগী ইন্দিয়া-ই.য়ু. সম্মিৎ অসি থৌবু ওইনবগীদমক্তা অমুক হন্না অচেৎপা ৱাফম থম্নখ্রে
17 SEP 2025 7:18PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা ঙসি য়ুরোপীয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত ঐচ.ই. উসরুলা ভোন দের লেয়েন্না কোল তৌরক্তুনা ৱারী শান্নখ্রে।
য়ুরোপিয়ন কম্মিসনগী প্রসিদেন্ত উসরুলা ভোন দের লেয়েন্না প্রধান মন্ত্রী মোদীগী 75 শুবা মপোক নুমীৎকী য়াইফ পাওজেল পীরকখ্রে। মপোক নুমীৎকী য়াইফ পাওজেল অদুগীদমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা তৌবিমল খংবা উৎখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি ই.য়ু. না অনৌবা স্ত্রেতিজিক ই.য়ুয় এজেন্দা য়োকখৎখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। মালেম অসিগী খ্বাইদগী চাওবা দেমোক্রেতিক ফোর্সশিং ওইবনা লুচিংবশিং অসিনা অমগা অমগা খুজ্ঞাও-লৈচাওমিন্নবা হেনগৎহন্নবগীদমক্তা ইন্দিয়া-ই.য়ু পার্ত্নরশিপ অসি হেন্না ফগৎহন্নবগা লোয়ননা মালেমগী ওইবা ইসুশিং অসি খুৎশম্নদুনা লোইশিনমিন্নদুনা তংদু-লৈতানা লৈমিন্নবা হেনগৎহন্নবা অমসুং রুল-বেজ ওর্দরবু ফগৎহন্নবা হোৎনরিবশিং অসিবু তরম্না ওকখি।
লুচিংবশিং অসিনা ই.য়ু. এফ.তি.এ. গী নেগোসিএসনশিং অসি চহী অসিনা লোইদ্রিঙৈগী মমাংদা লোইশিন্নবা অমুক হন্না চেৎশিন্নবা ৱাফম থম্নখি।
লুচিংবশিং অসিনা লম-লমগী অমদি মালেমগী ওইবা ইসুশিংগী মতাংদসু মাগী-মাগী ওইবা মীৎয়েং থম্নখি।
ইন্দিয়ানা য়ুক্রেন্দা থোক্লিবা ইরাং অসি থুনা অমদি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা অচেৎপা ৱাফম থম্নখি।
পি.এম. মোদীনা মথংগী ইন্দিয়া-ই.য়ু. সম্মিৎ অসি মথংগী চহীদা ইন্দিয়াদা পাংথোক্নবগীদমক্তা অমুক্কা হন্না ইনভাইত তৌখি।