Prime Minister's Office
Prime Minister expresses gratitude to everyone for their countless birthday wishes and blessings
17 SEP 2025 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed his gratitude to Jana Shakti for countless wishes, blessings and messages of affection that have poured in from across the nation and overseas on his 75th birthday. Shri Modi stated that this affection strengthens and inspires him.
In a post on X today, the Prime Minister said:
“Gratitude to Jana Shakti.
I am truly overwhelmed by the countless wishes, blessings and messages of affection that have poured in from across the nation and overseas. This affection strengthens and inspires me. I thank the people for the same."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা মহাক্কী মপোক নুমিৎকীদমক পীরকপা মখোয়গী মশিং লাকঙমদ্রবা য়াইফ-পাউজেলশিং অমসুং থৌজালশিংগীদমক তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে
17 SEP 2025 8:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী 75শুবা মপোক নুমিৎকীদমক লৈবাক শিনবা থুংবদগী অমসুং মপাল লৈবাকশিংদগী লাকপা মশিং লাকঙমদ্রবা য়াইফ-পাউজেলশিং, থৌজালশিং অমসুং নুংশিবনা থল্লবা মেসেসশিংগীদমক জনশক্তিদা মহাক্না তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসিগী মীনুংশি অসিনা মহাকপু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লি অমসুং ইথিল পীরি।
ঙসি X তা তৌখিবা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“জনশক্তিদা তৌবিমল খঙবা উৎচরি।
লৈবাক শিনবা থুংবদগী অমসুং মপাল লৈবাকশিংদগী লাকপা মশিং লাকঙমদ্রবা য়াইফ-পাউজেলশিং, থৌজালশিং অমসুং নুংশিবনা থল্লবা মেসেসশিং অসিদা ঐহাক তশেংবা নুংঙাইবা পোকই। মসিগী মীনুংশি অসিনা ঐহাকপু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহল্লি অমসুং ইথিল পীরি। মসিগীদমক ঐহাক্না মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকচরি।"