Prime Minister's Office
Prime Minister Modi speaks with Prime Minister of the Interim Government of Nepal Sushila Karki
Prime Minister extends condolences for the tragic loss of life during the recent protests in Nepal
Prime Minister conveys India’s full support for the restoration of peace, stability and for the progress of the people of Nepal
18 SEP 2025 1:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a telephone conversation with Right Honourable Mrs. Sushila Karki, Prime Minister of the Interim Government of Nepal, today.
Prime Minister congratulated Prime Minister Karki on her appointment and conveyed best wishes on behalf of the Government and people of India.
Prime Minister extended heartfelt condolences for the tragic loss of life during the recent protests in Nepal.
Prime Minister conveyed India’s readiness to continue working closely to further strengthen the special ties between the two countries and India’s full support to Nepal in its efforts towards restoring peace and stability, and for the progress of the people of Nepal.
Prime Minister Karki thanked Prime Minister for India’s firm support to Nepal and reciprocated Prime Minister’s desire to further strengthen ties between the two countries.
Prime Minister also extended felicitations on the occasion of the upcoming National Day of Nepal.
The leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নেপালগী ইন্তেরিম সরকারগী প্রধান মন্ত্রী সুশিলা কারকিগা ৱারী শাখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা নেপালদা চত্থখিবা হন্দক্কী প্রোতেস্তশিং মনুংদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা নেপালগী মীয়ামগী শান্তি, তংদু লৈতাবা হঞ্জিনহন্নবগীদমক অমসুং চাউখৎপা পুরক্নবগীদমক ভারতনা মপুং ফানা মতেং পাংগনি ফোংদোকখ্রে
18 SEP 2025 1:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নাপেলগী ইন্তেরিম সরকারগী প্রধান মন্ত্রী, রাইৎ ওনরেবল শ্রীমতি সুশিলা কারকিগা তেলিফোনদা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী কারকিবু মহাক্কী এপ্পোইন্তমেন্তদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং ভারত সরকার অমসুং মীয়ামগী মহুৎ শিন্দুনা য়াইফ মঙ্গোলসু পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা নেপালদা হন্দক চত্থখিবা প্রোতেস্তশিংদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা অখন্নবা মরীশিং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখা তানা থবক তৌমিন্ননবা ভারতনা শেম শারিবা অমসুং নাপাল মীয়ামগী শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা হঞ্জিনহন্নবা অমসুং চাউখৎপা পুরক্নবগী মাইকৈদা লৌখৎলিবা খোঙথাংসিংদা নেপালদা ভারতনা মপুং ফানা মতেং পাংগনি ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী কারকিনা নেপালদা ভারতনা তেংবাং পীনবা লেপ্পীবা অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রীদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা মরীশিং হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীগী অপাম্বা অদু শৌগৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা লাক্কদৌরিবা নেপালগী নেস্নেল দেগীদমক য়াইফ-পাউজেলসু পীখ্রে।
লুচিংবশিংনা মখা তানা পাও ফাওননবা য়ান্নখ্রে।