Prime Minister's Office
Prime Minister plants Kadamb sapling gifted by His Majesty King Charles III
19 SEP 2025 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today planted a Kadamb sapling at 7, Lok Kalyan Marg, which was gifted by His Majesty King Charles III. "He is very passionate about the environment and sustainability, a topic which features in our discussions too", Shri Modi stated.
In a post on X Shri Modi said:
"This morning, planted a Kadamb sapling at 7, Lok Kalyan Marg, which was gifted by His Majesty King Charles III. He is very passionate about the environment and sustainability, a topic which features in our discussions too."
@RoyalFamily

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নিংথৌ চার্লস III না খুদোল ওইনা পীরকপা কদম্বা পাম্বী প্রধান মন্ত্রীনা থাখ্রে
19 SEP 2025 5:24PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৭, লোক কলয়ান মার্গতা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা, নিংথৌ চার্লস III না খুদোল ওইনা পীরকপা কদম্বা পাম্বী থাখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ঐখোয়না ৱারি শানবগী হিরম অমসু ওইখিবা মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম অমসুং তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবকশিংগী মতাংদা মহাক য়াম্না ঙাওজখি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি অয়ুক, ৭, লোক কলয়ান মার্গতা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা, নিংথৌ চার্লস III না খুদোল ওইনা পীরকপা কদম্বা পাম্বী থাখ্রে। ঐখোয়না ৱারি শানবগী হিরম অমসু ওইখিবা মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম অমসুং তুংকোইনা চৎনবা য়াবা থবকশিংগী মতাংদা মহাক য়াম্না ঙাওজখি”।
@RoyalFamily