Prime Minister's Office
Prime Minister shares soulful rendition by Pandit Jasraj ji on occasion of Navratri
Prime Minister invites citizens to share their favourite Bhajans
22 SEP 2025 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared one of the soulful rendition by Pandit Jasraj ji on the occasion of Navratri. Shri Modi stated that Navratri is about pure devotion and many people have encapsulated this devotion through music."If you have sung a Bhajan or have a favourite one, please share it with me. I will be posting some of them in the coming days!", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Navratri is about pure devotion. So many people have encapsulated this devotion through music. Sharing one such soulful rendition by Pandit Jasraj ji.
If you have sung a Bhajan or have a favourite one, please share it with me. I will be posting some of them in the coming days!
https://youtube.com/watch?v=0NlwLAkuXvo"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নৱৰাত্ৰি উপলক্ষে পণ্ডিত যশৰাজ জীৰ আত্মাস্পৰ্শী পৰিবেশন শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
প্ৰিয় ভজন শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ নাগৰিকসকললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আহ্বান
22 SEP 2025 9:32AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নৱৰাত্ৰি উপলক্ষে পণ্ডিত যশৰাজ জীৰ এক আত্মাস্পৰ্শী পৰিবেশন শ্বেয়াৰ কৰে। নৱৰাত্ৰি পবিত্ৰ ভক্তিৰ উৎসৱ বুলি উল্লেখ কৰি শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে বহু লোকে এই ভক্তিক সংগীতৰ জৰিয়তে সামৰি লৈছে।"যদি আপুনি ভজন গাইছে বা আপোনাৰ কোনো প্ৰিয় ভজন আছে, তেন্তে মোৰ লগত শ্বেয়াৰ কৰক। আগন্তুক দিনত ইয়াৰে কিছুসংখ্যক ভজন মই পোষ্ট কৰিম!"- শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰে:
"নৱৰাত্ৰি হৈছে বিশুদ্ধ ভক্তিৰ উৎসৱ। বহু লোকে এই ভক্তিক সংগীতৰ জৰিয়তে সামৰি লৈছে। পণ্ডিত যশৰাজ জীৰ তেনে এটা আত্মাস্পৰ্শী পৰিবেশন মই ইয়াত শ্বেয়াৰ কৰিছো।"
যদি আপুনি ভজন গাইছে বা আপোনাৰ কোনো প্ৰিয় ভজন আছে, তেন্তে মোৰ লগত শ্বেয়াৰ কৰক। আগন্তুক দিনত ইয়াৰে কিছুসংখ্যক ভজন মই পোষ্ট কৰিম!
https://youtube.com/watch?v=0NlwLAkuXvo"