Prime Minister's Office
Prime Minister shares soulful rendition by Pandit Jasraj ji on occasion of Navratri
Prime Minister invites citizens to share their favourite Bhajans
22 SEP 2025 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared one of the soulful rendition by Pandit Jasraj ji on the occasion of Navratri. Shri Modi stated that Navratri is about pure devotion and many people have encapsulated this devotion through music."If you have sung a Bhajan or have a favourite one, please share it with me. I will be posting some of them in the coming days!", Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
"Navratri is about pure devotion. So many people have encapsulated this devotion through music. Sharing one such soulful rendition by Pandit Jasraj ji.
If you have sung a Bhajan or have a favourite one, please share it with me. I will be posting some of them in the coming days!
https://youtube.com/watch?v=0NlwLAkuXvo"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবরাত্রীগী থৌরমদা পন্দিৎ জসরাজগী থৱায়-হকচাং থুমহৎপা লাইশোন ইশৈ শকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী খোয়দাজবা লাইশোন ইশৈশিং শক্নবসু হায়খি
22 SEP 2025 9:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবরাত্রীগী থৌরমদা পন্দিৎ জসরাজগী থৱায়-হকচাংচুম্বা থুমহৎপা লাইশোন ইশৈ শকখ্রে। শ্রী মোদীনা নবরাত্রী হায়বসি মীশিংনা শেংনা লাই নিংজবা অমসুং মীওই কয়া অমনা ইশৈ শকচদুনা লাইদা পুক্নিং লুপচবনি। "করিগুম্বা অদোম্না লাইশোন ইশৈ নত্রগা অদোম্না খোয়দাজবা হৈবৈ তারবদি ঐহাক্কা লোয়ননা শকমিন্নসি। মসিদগী খরা ঐহাক্না লাক্কদৌরিবা নুমীৎ খরনিসিদা থাগৎচরক্কে!",শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখি:
"নবরাত্রী হায়বসি মীশিংনা শেংনা লাই নিংজবা অমসুং মীওই কয়া অমনা ইশৈ শক্তুনা লাইদা পুক্নিং লুপচবনি। "করিগুম্বা অদোম্না লাইশোন ইশৈ নত্রগা অদোম্না খোয়দাজবা ইশৈ হৈবা তারবদি ঐহাক্কা লোয়ননা শকমিন্নসি। মসিদগী খরা ঐহাক্না লাক্কদৌরিবা নুমীৎ খরনিসিদা থাগৎচরক্কে!
https://youtube.com/watch?v=0NlwLAkuXvo"