Prime Minister's Office
PM shares an article on how World Food India 2025 serves as a strategic platform for India to become a global food basket
23 SEP 2025 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article on how World Food India 2025 serves as a strategic platform for India to become a global food basket.
Responding to a post by Union Minister Shri Chirag Paswan on X, the Prime Minister said:
“In this article, Union Minister Shri @iChiragPaswan writes about how World Food India 2025 serves as a strategic platform for India to become a global food basket. Have a read!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৱৰ্ল্ড ফুড ইণ্ডিয়া, ২০২৫-এ ভাৰতক বিশ্ব খাদ্য ভাণ্ডাৰ কৰি তোলাৰ এক কৌশলগত মঞ্চ হিচাপে কাম কৰা সম্পৰ্কীয় এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
23 SEP 2025 1:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৱৰ্ল্ড ফুড ইণ্ডিয়া, ২০২৫-এ ভাৰতক বিশ্ব খাদ্য ভাণ্ডাৰ কৰি তোলাৰ এক কৌশলগত মঞ্চ হিচাপে কাম কৰা সম্পৰ্কীয় এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী চিৰাগ পাছৱানে এক্স-ত কৰা এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়ঃ
“এই লেখাটোত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @iChiragPaswan-এ ৱৰ্ল্ড ফুড ইণ্ডিয়া, ২০২৫-এ ভাৰতক বিশ্ব খাদ্য ভাণ্ডাৰ কৰি তোলাৰ এক কৌশলগত মঞ্চ হিচাপে কাম কৰা সন্দৰ্ভত লিখিছে। এবাৰ পঢ়ক!”