Prime Minister's Office
PM shares an article on how India’s traditional medicine sector has undergone a remarkable transformation, contributing to a more balanced and sustainable future for both people and the planet
23 SEP 2025 3:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by Union Minister Shri Prataprao Jadhav highlighting how India’s traditional medicine sector has undergone a remarkable transformation, contributing to a more balanced and sustainable future for both people and the planet.
The PMO India handle on X posted:
“In this article, MoS Shri @mpprataprao highlights how India’s traditional medicine sector has undergone a remarkable transformation, contributing to a more balanced and sustainable future for both people and the planet. Do read!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ପାରମ୍ପରିକ ଚିକିତ୍ସାରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଏବଂ ସ୍ଥିର ଭବିଷ୍ୟ ପାଇଁ ଏହାର ଯୋଗଦାନ ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର
23 SEP 2025 3:02PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପ୍ରତାପ ରାଓ ଜାଧବଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଏଥିରେ ଭାରତର ପାରମ୍ପରିକ ଚିକିତ୍ସା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଆସିଥିବା ପରିବର୍ତ୍ତନ ସମ୍ପର୍କରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରି ଏହା ମାନବଜାତି ଓ ପୃଥିବୀର ଅଧିକ ସନ୍ତୁଳିତ ତଥା ସ୍ଥିର ଭବିଷ୍ୟ ପାଇଁ ଯୋଗଦାନ କରୁଥିବା ଦର୍ଶାଯାଇଛି ।
ପିଏମଓ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ହ୍ୟାଣ୍ଡଲ ପକ୍ଷରୁ ଏକ୍ସରେ କୁହାଯାଇଛି;
“ପ୍ରବନ୍ଧରେ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର କଲ୍ୟାଣ ରାଜ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପ୍ରତାପ ରାଓ ଜାଧବ @mpprataprao ଏହି କଥା ବର୍ଣ୍ଣନା କରିଛନ୍ତି କି, କିପରି ଭାରତର ପାରମ୍ପରିକ ଚିକିତ୍ସା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆସିଛି, ଯାହାକି ମାନବଜାତି ଓ ପୃଥିବୀର ଅଧିକ ସନ୍ତୁଳିତ ତଥା ସ୍ଥିର ଭବିଷ୍ୟ ନିମନ୍ତେ ଯୋଗଦାନ ଦେଇଛି । ନିଶ୍ଚିତ ପଢ଼ନ୍ତୁ ।”