Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of Grand Mufti of the Kingdom of Saudi Arabia, His Eminence Sheikh Abdulaziz bin Abdullah bin Mohammed Al AlSheikh
24 SEP 2025 8:49AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Grand Mufti of the Kingdom of Saudi Arabia, His Eminence Sheikh Abdulaziz bin Abdullah bin Mohammed Al AlSheikh.
In a post on X, he said:
“Deepest condolences on the sad demise of the Grand Mufti of the Kingdom of Saudi Arabia, His Eminence Sheikh Abdulaziz bin Abdullah bin Mohammed Al AlSheikh. Our thoughts and prayers are with the Kingdom and its people in this moment of grief.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সাউদি অরাবিয়াগী কিংদমগী গ্রান্দ মুফতী, ইকাইখুম্নরবা শৈখ অব্দুলাজিজ বিন মুহম্মদ অল অলশৈখনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
24 SEP 2025 8:49AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সাউদি অরাবিয়াগী কিংদমগী গ্রান্দ মুফতী, ইকাইখুম্নরবা শৈখ অব্দুলাজিজ বিন মুহম্মদ অল অলশৈখনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
X তা থাগৎলকখিবা পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“সাউদি অরাবিয়াগী কিংদমগী গ্রান্দ মুফতী, ইকাইখুম্নরবা শৈখ অব্দুলাজিজ বিন মুহম্মদ অল অলশৈখনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অৱাবনা থল্লবা পুংফম অসিদা মহাক্কী কিংদম অমসুং মহাক্কী প্রজাগীদমক্তা লৈজরি।”