Prime Minister's Office
PM highlights impact of Flagship Initiatives in improving public health outcomes and strengthening the economy
24 SEP 2025 1:12PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted the growing recognition of India’s healthcare transformation as a key pillar of national development. In a recent article, renowned cardiac surgeon Dr. Devi Prasad Shetty underscored how initiatives like Ayushman Bharat, POSHAN Abhiyaan, and Swachh Bharat are not only improving public health outcomes but also strengthening the economy.
In a post on X, the Prime Minister said:
“Dr. Devi Prasad Shetty writes that India's healthcare is now a key driver of economic growth. Initiatives like Ayushman Bharat, POSHAN Abhiyaan and Swachh Bharat are reducing disease, protecting household savings and building human capital. Seeing health as an investment, not a cost, is boosting governance and prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামগী হকশেলগী মহৈ ফগৎহনবদা অমদি শেন্মিৎলোন মপাঙ্গল কনখৎহনবদা ফ্লেগসিপ থৌশিলশিংনা পীরিবা ইথিল ফোঙদোকখ্রে
24 SEP 2025 1:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী অনা লায়েংগী লমদা পুরক্লিবা অওনবা অসিনা লৈবাক চাওখৎপগী মরুওইবা য়ুম্বী অমা ওইনা শকখঙনবা হেনগৎলক্লি হায়না ফোঙদোকখ্রে। কুইদ্রিবা আর্তিকল অমদা, মমিং লৈরবা কার্দিয়াক সর্জন দোক্তর দেবী প্রসাদ সেত্তীনা অয়ুস্মান ভারত, পোসন অভিয়ান, অমদি স্বচ্ছ ভারত নচিংবা থৌশিলশিংনা মতৌ করম্না মীয়ামগী হকশেলগী মহৈ ফগৎহল্লি হায়বতা নত্তনা শেন্মিৎলোনবুসু মপাঙ্গল কনখৎহল্লি হায়বা ৱাফম ফোঙদোকখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ভারতকী অনা লায়েংনা হৌজিক্তি শেন্মিৎলোন চাওখৎহন্নবা মরুওইবা মরম অমা ওইরি হায়না দোক্তর দেবী প্রসাদ সেত্তীনা ইরি। অয়ুস্মান ভারত, পোসন অভিয়ান অমদি স্বচ্ছ ভারত নচিংবা থৌশিলশিংনা লায়না হন্থহল্লি, ইমুং কয়াগী সেভিং ঙাকথোক্লি অমদি মতিং লৈবা মীওইশিং শেমগৎলি। হকশেলবু শেঞ্জং অমা ওইনা উদনা ইনভেস্তমেন্ত অমা ওইনা উবনা লৈঙাক্লোন ফগৎহল্লি অমদি নুংঙাই য়াইফবা হেনগৎহল্লি।”