Prime Minister's Office
Prime Minister marks 11 Years of Make in India initiative
25 SEP 2025 1:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today marked the 11th anniversary of the Make in India initiative, celebrating its transformative impact on India’s economic landscape and entrepreneurial ecosystem. Shri Modi hailed the impetus provided by Make in India to India's entrepreneurs, thus creating a global impact.
Responding to posts by MyGovIndia on X, Shri Modi wrote:
“11 years ago on this day, the Make in India initiative was launched with a vision to add momentum to India’s growth and tap into our nation’s entrepreneurial potential.
It is gladdening to see how #11YearsOfMakeInIndia has contributed to furthering economic strength and laying the foundation for Aatmanirbharta. It has encouraged innovation and job creation across sectors.”
"Make in India has given an impetus to India's entrepreneurs, thus creating a global impact.
#11YearsOfMakeInIndia"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মেক ইন ইন্দিয়া ইনিসিএতিবকী চহি ১১ মপুং ফারকপবু শিংথাখ্রে
25 SEP 2025 1:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মেক ইন ইন্দিয়া ইনিসিএতিবকী ১১শুবা কুমওন্না লাকপদা মসিনা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী লমদা অমদি ওন্ত্রপ্রিন্যুরেল ইকোসিস্তেমদা পীরিবা অওনবা পুরক্নিংঙাই ওইবা ইথিলবু সেলেব্রেত তৌরি। শ্রী মোদীনা মেক ইন ইন্দিয়ানা ভারতকী ওন্ত্রপ্রিন্যুরশিংদা থৌনা হাপ্লিবা অমদি মসিনা মালেমদা পীরিবা ইথিলবু থাগৎখ্রে।
MyGovIndia না X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুমদা, শ্রী মোদীনা ইখি:
“চহি ১১ গী মমাঙদা নুমিৎ অসিদা, মেক ইন ইন্দিয়া ইনিসিএতিব ভারতকী চাওখৎ খোঙথাংদা খোঙজেল হাপ্নবা অমদি লৈবাক অসিগী ওন্ত্রপ্রিন্যুরগী মতিং লোকশিন্নবা মীৎয়ে অমগা লোয়ননা হযদোকখি।
কমদৌনা #11YearsOfMakeInIndia না শেন্মিৎলোন কনখৎহনবদা অমদি আত্মনিরভর্তাগী য়ুম্ফম থোনবদা থৌদাং লৌবগে হায়বা য়েংলুবদা পুক্নিং হরাওনিংঙাই ওই। মসিনা সেক্তর শিন থুংনা ইনোভেসন অমদি থবক পীবগী থৌওংদা পুক্নিং থৌগৎলি।
মেক ইন ইন্দিয়ানা ভারতকী ওন্ত্রপ্রিন্যুরশিংদা থৌনা হাপ্তুনা মালেমদা ইথিল অমা পীরি।
#11YearsOfMakeInIndia"