Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting how BSNL’s 4G stack embodies the swadeshi spirit
27 SEP 2025 10:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting how BSNL’s 4G stack embodies the swadeshi spirit.
Responding to a post by Union Minister Shri Jyotiraditya M Scindia on X, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @JM_Scindia highlights how @BSNLCorporate's 4G stack embodies the swadeshi spirit. With over 92,000 sites connecting 22 million Indians, it reflects India's journey from dependence to confidence, driving employment, exports, fiscal revival and advancing the vision of Aatmanirbhar Bharat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বি.এস.এন.এল.গী 4G স্তেক্না মতৌ করম্না স্বদেশীগী ইথিল ইনবগে হায়না উৎপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌখ্রে
27 SEP 2025 10:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বি.এস.এন.এল.গী 4G স্তেকনা স্বদেশীগী ইথিল অসি করম্না মশক তাকপগে হায়বগী মতাংদা আর্টিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জ্যোতিরাদিত্য এম সিন্দিয়াগী Xকী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @JM_Scindiaনা @BSNLCorporateকী 4G স্তেকনা স্বদেশীগী ইথিল অসি করম্না মঙফাওনহল্লিবা হায়বদু শন্দোক্না তাক্লি। মফম ৯২,০০০ হেনবনা ভারত মচা মিলিয়ন ২২গা শম্নহল্লি। মসিনা ভারতনা অতোপ্পগী মখাদা লৈরম্বদগী মশাদা থাজবা হৌরকপা, থবক লৈহল্লকপা, এক্সপোর্ত হেনগৎহল্লকপা, ফিস্কেল হান্নগুম্না হিংলকপা অমসুং আত্মানির্ভরগী মঙলান খুমাং চাউশিল্লকপগী মতৌ উহল্লি”।