Prime Minister's Office
Prime Minister wishes Shri Mallikarjun Kharge a Speedy Recovery
02 OCT 2025 11:01AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today spoke to Shri Mallikarjun Kharge and enquired about his health. He conveyed his best wishes for a swift and complete recovery.
In a message on social media platform X, the Prime Minister said:
“Spoke to Kharge Ji. Enquired about his health and wished him a speedy recovery.
Praying for his continued well-being and long life.
@kharge”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাল্লিকঅর্জুন খার্গে অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীখ্রে
02 OCT 2025 11:01AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী মাল্লিকঅর্জুন খার্গেগা ৱারি শানখ্রে অমসুং মহাক্কী হকচাংগী মরমদা হংখ্রে। অথুবা মতমদা মপুংফানা ফগৎলক্নবা মহাক্না য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্ম এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মাল্লিকঅর্জুন খার্গে জিগা ৱারি শানরে। মহাক্কী হকচাংগী মরমদা হংখ্রে অমসুং মহাক অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
মহাক মখা তানা নুংঙাইনা অমসুং পুন্সি শাংনা হিংনবা থৌনিজরি।
@kharge”