Prime Minister's Office
Prime Minister welcomes US President Trump’s Leadership in Advancing Peace in Gaza
04 OCT 2025 7:58AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today welcomed the leadership of President Donald Trump as peace efforts in Gaza make decisive progress. Shri Modi said the indications of the release of hostages represent a significant step forward in the ongoing humanitarian and diplomatic efforts.
The Prime Minister reaffirmed that India remains steadfast in its commitment to supporting all initiatives that contribute to a durable and just peace in the region.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“We welcome President Trump’s leadership as peace efforts in Gaza make decisive progress. Indications of the release of hostages mark a significant step forward.
India will continue to strongly support all efforts towards a durable and just peace.
@realDonaldTrump
@POTUS”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.এস.কী রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী লুচিং মখাদা গাজাদা শান্তি পুরক্নবা হোৎনরিবা অদুবু তরাম্না ওকখ্রে
04 OCT 2025 7:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাস্ত্রপতি দোনাল্দ ত্রম্পনা লুচিংদুনা গাজাদা লৌখৎপা শন্তি পুরক্নবা খোঙথাংশিং অফবা মওংদা প্রোগ্রেস লাক্লিবা অসি তরাম্না ওকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায় হোস্তেজশিং থাদোরকপা অসিনা হৌজিক পায়খৎলিবা হ্যুমেনিতরিয়ন অমসুং দিপ্লোমেতিক্কী খোঙথাংশিং অসি চাউনা খুমাং চাউশিল্লি তাক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না হায়খি মদুদি ভারতনা রিজন অসিদা তুং কোইগদবা অমসুং অচুম্বা মখলগী শান্তি পুরকপদা শরুক তম্বা খোঙথাং পুম্নমক শৌগৎনবা মাগী ফিরেপ অদু অদুমক লেংদনা লৈ।
Xকী পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী লুচিং মখাদা গাজাদা শান্তি পুরক্নবা হোৎনরিবা অসিনা অফবা মওংদা প্রোগ্রেস লাক্লিবা অসি ঐখোয়না তরাম্না ওকই। হোস্তেজশিং থাদোকপা অসিনা চাউনা খুমাং চাউশিল্লি তাক্লি।
ভারতনা তুং কোইগদবা অমসুং অচুম্বা মখলগী শান্তি পুরক্নবগী মাইকৈদা লৌখৎপা খোঙথাং পুম্নমক মখা তানা শৌগৎকনি।
@realDonaldTrump
@POTUS”