Prime Minister's Office
PM Commends those who have worked on the ground to make Swasth Nari, Sashakt Parivar Abhiyaan impactful and beneficial to India’s Nari Shakti
04 OCT 2025 3:41PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the commendable efforts of all those who have worked on the ground tirelessly to make the Swasth Nari, Sashakt Parivar Abhiyaan impactful and beneficial to India’s Nari Shakti.
Describing the campaign as a shining example of Jan Bhagidari—people’s participation—the Prime Minister emphasized that such collective action is key to improving lives and building a healthier, empowered society.
Responding to a post by Union Minister, Shri J P Nadda on X, Shri Modi wrote:
“Commendable effort! Compliments to those who have worked on the ground to make it so impactful and beneficial to our Nari Shakti. This is a great example of Jan Bhagidari to improve lives.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না স্বস্থা নারী, সশক্ত পরিৱার অভিয়ান অসি শাফু পীবা ঙম্বা অমসুং ভারতকী নারী শক্তিদা কান্নবা ফংহনবা ঙম্বা ওইহন্নবা গ্রাউন্দদা থবক তৌখিবা মীওইশিংবু শীংথাখ্রে
04 OCT 2025 3:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি স্বস্থা নারী, সশক্ত পরিৱার অভিয়ান অসি শাফু পীবা ঙম্বা অমসুং ভারতকী নারী শক্তিদা কান্নবা ফংহনবা ঙম্বা ওইহন্নবা গ্রাউন্দদা থবক তৌখিবা মীওই পুম্নমক্না হোৎনখিবশিং অদুবু শীংথাখ্রে।
কেম্পেন অসি জন ভাগিদারিগী – মীয়াম্না শরুক য়াবা – শীংথানীংঙাই ওইরবা খুদম অমনি হায়না ফোংদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি অসিগুম্বা অপুনবা খোঙথাং অসি পুন্সি ফগৎহন্নবা, অমসুং মশা-মউ ফবা, শক্তি লৈবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা মরু ওই।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী জে পি নদ্দানা Xতা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা ইখি:
“শীংথানীংঙাই ওইবা খোঙথাংনি! মসিবু শাফু পীবা ঙম্বা অমসুং ভারতকী নারী শক্তিদা কান্নবা ফংহনবা ঙম্বা ওইহন্নবা গ্রাউন্দদা থবক তৌখিবা মীওইশিংবু থাগৎচরি। মসি পুন্সি ফগৎহন্নবা জন ভাগিদারিগী ফজরবা খুদম অমনি।”